Nu ma omor dupa miel, insa anul asta m’am hotarat sa fie pe masa de Pasti, asa ca am luat vreo doua pulpe si o coasta in sensul asta. Din multele retete posibile si imposibile si in afara de aia traditionala, anul asta m’am gandit sa incerc altceva si am ales reteta lui Nicolai Tad, adica asta de aici care are influente arabesti de gatire, iar la ei mi’a placut cum gatesc mielul cel mai mult.
Nu stiu ce o sa imi iasa, dar in speranta ca o sa fie ok, pe duminica, cand s’o incheia postul, o sa revin cu rezultatele!
Voi gasiti miel anul asta? Cum?
Dragi nostrii, noi va recomadam reteta lui Jamie Olivier pe care am testat-o de curand si va spun sincer ca iasa o nebunie!!
Sarbatori fericite sa aveti!
Ramona & Mike
https://www.youtube.com/watch?v=_pHsF3qiE0w
Pentru noi il face ba mama, ba soacra-mea in mod traditional. Nu stiu exact cum, dar are usturoi si un ceva sos de vin, plus alte condimente. Iasa de fiecare data foooarte bun.
Mo’ te-ai uitat bine sper si n-ai luat miel dinala de latra…
Mo’ toata treaba sta in bait, carnea e mai putin importanta!
@Ramona – multam, Sarbatori Fericite si voua!
@EugenB. – e, asa e cand esti inca cocolosit de mama!
La fel ca pana acum…
Se pune pe masa de lucru o halca mare de carne de porc si….restul e digestie.
Deci tot mielul cu soric e baza?!
Tu? Post? Ptiu….
Eu miel? Cand o ingheta Marea Caraibelor…
banc tare: cica un diavol intra in biserica de inviere. toata lumea fuge, numai un tip sta calm. divolul mirat: hai ba nu fugi? tipul: sunt insurat cu sorta de 25 de ani, nu mai am teama de multe pe lumea asta….