Noua dileala nationala: pe cine viza Coldea cu amenintarile

La cata zbatere vad peste tot si teorii de tot soiul, imi dau seama cat de „in rezerva” este defapt si la cati le tzatzaie curul cand apare sordidul personaj cu vreo declaratie de presa in care arunca o fumigena ce sa ii tina pe multi ocupati. Dincolo de lunaticul discurs in care pentru el si mintea lui tulbure lumea se imparte in spioni si tradatori, avem probabil ca cea mai puternica dovada ca vorba aia ca „somnul natiunii, naste monstri” nu e doar vorba!

Din pacate, asta este rezultatul celor 40 de ani de comunism si inca 10 de stalinism care au creat o varza generala in constiinta comuna a poporului astuia, ce nu mai are nici cea mai vaga idee, nici despre ce inseamna separatia puterilor in stat, si nici ce rost au ele, fapt de care se folosesc securistii astia pentru a ne manipula si controla prin frica de X si Y, lucru dealtfel vizibil si in discursul intaiului general, mantuitor al tarii.

Noi am trait intr’o democratie a securistilor, nu intr’o democratie a oamenilor, si consecintele se vad in fiecare zi! Sa ne asteptam de acum si la demonstratii #colective?

Lectura suplimentara: Şi Comisia lui Claudiu Manda este tot la degetul mic al lui Florian Coldea

6 comentarii la „Noua dileala nationala: pe cine viza Coldea cu amenintarile”

 1. Tovarășe Ice, despre noi era vorba dom’le .. înainte de orice reacție pe media de orice fel, te-am avertizat să închizi blogul ăsta trădător și spion laugh.. e mișto când un bețiv pe stradă strigă ‘ mă pis pe voi’, și toată lumea din oraș își deschide repede umbrelele laugh..

  Răspunde
 2. Excepțional, senzațional, minunat – srs produce niște documente în care se arată cum fonduri europene pe pilonul ‘formare profesională’ au fost ‘absorbite’ de sri ca să dreseze deopotrivă procurori și judecători în ‘tabere’ de instruire .. ăștia de la Bruxelles au dat bani să ni se bage pumnul în gură – pe față și cu documente .. mue pentru noi, slugile lor … Cred că e momentul să le întoarcem favorul fraților de la bruxel .. avem nenumărate căi să-i facem pe micuți …

  Răspunde
 3. Hai să punem in context – bruxel trimite liste negre cu oameni politici dar nu numai (medici, artiști, etc) .. bruxel trimite bani pentru punerea pe picioare a Republicii Securistan … ambasadorii bruxelului fac circ acilea cu susținerea zeitei dreptății, decorează, beculesc in fața guvernului, bagă bani prin ONG-uri pentru agitarea tfl-imii idioate .. bruxelul finanțează sisteme soft și hard care să ajute la supravegherea noastră în masă – și pentru astea există documente și dovezi … Ce mai trebuie probat ca să avem imaginea unei agresiuni similare cu aia sovietică de după război ? Ăștia ne declaraseră război și noi nu prea știam .. acuma știm …
  PS: se cuvine redactarea listei complete a componenților coloanei a 5-a

  Răspunde
 4. Asa e cand cade prima linie de aparare a tarii … americanii ii mai zic si „first line of defence” si alea sunt serviciile de inteligence pe mana unor tradatori de neam si tara care traiesc in universurile unor state paralele, pe care ii doare fix unde nu bate soarele ca tara asta e jefuita de tot ce are mai bun, pentru ca dupa aia sa ne tina tot aia discursuri despre tradare, tradatori, spioni si teroristi! Pai si ca tara asta a fost si este efectiv terorizata de jefuitori de paduri, de jefuitorii din energie, aia de resurse sau clanurile tiganesti care fac legea … aia nu sunt tot teroristi economici, d’aia?! Norocul a fost ca au reusit unii sa defecteze si sa le devoaleze planurile fie sa isi scape pielea fie sa o negocieze si ca macar o parte din presa a devoalat si probat nenorocirile astora, ca altfel ajungeam de ne uitam cu jind la anii ’50 …
  Nu imi fac mari sperante ca se va schimba curand mare lucru, dar parca mai exista o licarire mica de speranta ca o sa vina ziua aia cand toti astia or sa se duca la zdup si o sa ne trezim si noi din frumoasa iluzie europeana.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura