Coldea – acest mantuitor al neamului

Am urmarit asa, pe viteza, schizofrenico-paranoidul discurs citit cu fastacitul caracteristic de pe niste hartii,  al maretului general Coldea, si inca nu imi vine sa cred ca pe mana omului astuia a stat toata securitatea statului si implicit atat de multa putere.

Teroristi, spioni, dusmani, tradatori … SRI care nu isi mai poate face treaba ca in justitie nu mai exista protocale; fabule si teze biblice puse in contextul in care el mantuitorul, a fost tradat de Iuda …

Fratilor, nu cred ca iti trebuie ceva studii sa te prinzi ca omul asta are nevoie urgenta de tratament de specialitate sau macar niste injectii in cap, si ma minunez ca nu s’a prins nimeni de lucrul asta cat a fost cel putin oficial in acea functie, ca inca pe la o parte din butoane trebuie sa fi naiv sa crezi ca nu mai e.

Sa ne mai miram ca SRI a ajuns azi bataie de joc si tara asta mai e, cum mai e?

Să-l vezi ce spectaculos e Coldea când trage concluzii.

L’am vazut, ne’a ajuns, speram sa fie si pentru ultima oara in viata asta!

Coaie, lasa’ne si dute sa iti vezi linistit de puscarie! Cu ceva noroc si ajutorul lui Dumnezeu vine si Lulutza sa o puneti de o echipa mixta in colaborare, ai doar putintica rabdare!

4 comentarii la „Coldea – acest mantuitor al neamului”

 1. Corectă analiza lui Cristoiu pe subiect – coldea e periculos – și dacă e nebun, și dacă e fanatic, și dacă e stalinist … In toate variantele trebuie izolat – la balamuc sau pușcărie, căci individul e un postelnicu plus iulian vlad, cu o rețea operativă activă, cu influență și aliați in puncte cheie in structurile de forță de la noi.. doamne ferește, ce specimene a cultivat basescu .. am intuit corect că asta ne-a amenințat pe față în public la oră de vârf – ‘bah, astia care comentați și contestați natura divină și supremă a sri, va ia mama draku’ .. în traducere exactă din dialect securistan in română..

  Răspunde
 2. N’am vazut analiza lui Cristoiu, insa sincer sa fiu … omul asta pe mine unul reuseste sa ma sperie prin nebunia lui! Era evident ca e dus cu pluta, dar abia acum cred ca am avut toti si masura dezastrului din mintea lui tulbure.

  Oricum ai lua’o, este extrem de periculos fie si pentru farama aia de siguranta nationala, cat o mai fi ramas din ea! Vorba lui Cola … e de Doamne fereste ce ne’a lasat mostenire chiorul, pupalar rece toti aia de ne’au binecuvantat cu stampila pe el!

  Răspunde
 3. trebuie dus urgent la loc racoros si capitonat cu multe halite albe, unde este bulinute roz si se face nani multa…. crazy

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura