Noi suntem DNA: Onea şi Negulescu, paraditi de inspectia judiciara

„Inspecţia Judiciară a exercitat acţiunea disciplinară faţă de:

Onea Lucian Gabriel, procuror șef la Serviciului Teritorial Ploiești al Direcției Naționale Anticorupție, pentru exercitarea funcției cu rea credință, abatere disciplinară prevăzută de art. 99 lit. t) teza 1, din Legea nr. 303/2004.

În motivarea acţiunii s-a reţinut că procurorul a solicitat arestarea preventivă a unui inculpat în baza unui probatoriu care cuprindea, printre altele, înscrisuri pretins transmise de o persoană din afara ţării deși cunoștea că acestea au fost depuse,  conform unei înțelegeri prealabile, de o altă persoană.

Negulescu Mircea, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina, suspendat din funcție, și Savu Alfred Virgiliu, procuror la Serviciul Teritorial Ploiești  al Direcției Naționale Anticorupție, pentru nerespectarea secretului deliberării sau a confidenţialităţii lucrărilor care au acest caracter şi exercitarea funcţiei cu gravă neglijenţă, abateri disciplinare prevăzute de art. 99 lit. j) și t) teza a II-a  din Legea nr. 303/2004.

S-a reţinut că procurorii, prin discuţii purtate cu mai multe persoane, în afara cadrului legal, s-au creat premisele divulgării măsurilor de protecţie a martorilor ameninţaţi și a conţinutului probatoriului.

Acţiunea disciplinară va fi înaintată Secţiei pentru procurori în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii care va decide cu privire la răspunderea procurorilor în cauză.”

Sursa.

Asadar a inceput paradeala si pute rau a haules, macati’as!

Wernere, i’ati in brate fiica de suflet si joac’o pe asta!

7 comentarii la „Noi suntem DNA: Onea şi Negulescu, paraditi de inspectia judiciara”

 1. Până nu îi văd pe elitiștii/etilistii de la Ploiești cu brățările la mâini, in duba cu nino-nino, nu cred nimic … Poate o să le placă la haules, pe partea de argou sunt din filmul ăla … Poate se și împrietenesc cu chiriașii de acolo ..

  Răspunde
 2. Gata , Ice, mucles, închide blogul ăsta .. ne-a explicat coldea că noi suntem Iuda, și că am trădat țărișoara vorbind de rău securiștii patrioți … Mai era puțin și ne dădea un cap în gură prin sticla televizorului .. eu fug înapoi la extratereștri, al căror spion sunt, fapt pentru care mă căiesc …

  Răspunde
 3. #&$68:;!(+-/??!##¥€¢ coldea £√|¢°€¥=×{fsFxh¥€ Ghiță €¥^•¶¶✓@ cucuvea :x¥^¥€=^¥ …

  Răspunde
 4. vezi ma ice tata de ce a asteptat Tudorica atata? S-au desconspirat singuri, dusmanii poporului!! In frunte cu tati al lor si mamicutza lor, fala balamucurilor!! kiss

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura