Dacia Romania – cantec de lebada?

Avertismentele sunt din ce in ce mai dure desi urechile diverselor guvernari au ramas surde de’a lungul timpului la cererile grupului Renault pentru ca succesul sa continue la Mioveni. Una din tepele date de toate guvernele de dupa 2007 incoace, a fost cea cu terminarea autostrazi A1 care sa lege Pitestiul de Sibiu si in felul asta sa se reduca costurile cu transportul produsului finit inspre tarile in vest. Nu au plecat urechea nici la reducerea costurilor cu energia prin eliminarea acelor mult controversate „certificate verzi” desi avem surplus de energie electrica datorita consumului tot mai redus de la an la an din cauza preturilor umflate. Au mai pus ceva si la combustibil … au mai pus ceva si la taxe … iar presiunea sindicatelor de acolo a mai pus ceva si la salarii desi competitivitatea brandului s’a dovedit ca poate fi mentinuta cu fabricile din Maroc si Rusia unde costurile cu logistica sunt mult mai mici.

Ar fi bine ca atunci cand mergeti la vot (daca mergeti) sa luati in calcul si asta, desi daca stau bine sa ma gandesc pe cine dracu sa penalizezi cand toti sunt o apa si un pamant?!

3 comentarii la „Dacia Romania – cantec de lebada?”

  1. Dar sa plece. Cat de repede. Atunci as fi curios cum s-ar scoate toti politrucii care au contribuit la aceasta mareata realizare. Nu suntem in stare sa construim o autostrada amarata. Halal tara, halal popor si conducatori.

    Răspunde
  2. Ca de obicei de vina o sa fie mortul, iar tot ca de obicei, oameni din tara asta de cacat vor crede si vor cauta vine acolo unde le spun vinovatii ca ar fi, pe modelul: hotul striga hotul.

    Ca treaba sa fie treaba si sa ii convinga pe francezi si mai tare ca au ales prost tara unde sa investeasca, la noua rectificare bugetara si in ciuda celor 7 euro centi/litru de combustibil ce teoretic aici trebuiau sa mearga, de la constructia de autostrazi s’au taiat 1 miliard de lei pe care i’au impartit in mod electoral catre ramuri aducatoare de voturi cum ar fi primariile. Traiasca Romania pitoreasca, micii, berea si tiribombele sunt asigurate de la buget!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura