Grindeanu a cazut ca grindina

S’a dus … cum a venit, asa s’a dus. A facut prapad ca grindina, dar s’a dus tot ca ea. Nu am crezut in el pentru ca in primul rand ii banatean, iara astia nu’s ardeleni, ci sa ma iertati tati un soi de tigani ai Ardealului in care nime de pe aci nu prea crede. Nu’s oameni rai, da mandri pana la Dumnezeu si inapoi, mandrie pentru care ar vinde’o si pe masa, numa sa le iasa cum or planuit si asta va zice un ardelean de la mama lui.

Trecand peste introducerea asta ce poate fi judecata de fiecare cum vrea, o sa ma refer numa la ultima declaratie/avertisment a unui omulet mic, mic ce nu stie sa piarda, ca un soi de scrisoare publica ce i’o adresez …

Viitorul premier să nu creadă în prietenia cu Dragnea

Nerodule ce te’ai crezut frunce a tarii, amu ce n’ai inteles? Ca tu acolo nu ai ajuns de nicari ca esti tu coaie ci ca unul avea nevoie de tine sa ii fi coaie si tu cumince ai zis ca ii bine asa si ii multumeai cu capul plecat cum ai venit, si te’a ales sa fi, oare ai uitat cu mintea’ti scurta? Frace, rolul tau era sa fi cumince si cu respect in fata domnilor si nu sa crezi ca esti unul dintre ei pana nu ajungeai un domn ca ei! Amu nu era greu, da voi banatenii cum va credeti tat frunce, te’ai grabit ca fata la maritat si cand nu o fost cum ai crezut, ai inceput sa urli ca sula ii prea lunga pentru curul tau prea mic ce nu mai ducea fara vaselina!

Esti patetic precine, patetic rau! Te’a mancat in cur sa executi la ordinele din UMxxx si Vila Lac X ca sa ajungi o scula a lor de care toti si’au batut dupa aia p0|@, no o meritat? Ne faci de ras in ultimu hal, atat pe mine ardeleanul cat si pe fracii tai banateni! Te’ai dus la capitala bou si ai venit vaca si fututa si cu banii luati! Pai no, fain ii? Amu de ce nu iti vezi ce treaba si iti bagi capul in curul de unde l’ai scos? Fain ii?

Duce dragule, duce, unde si’o dus mutu iapa si curge Bega! Ai copii frumosi si familie, grijestei cum trebuie si invatai sa nu se intinda niciodata mai mult decat le e plamupa nici macar din mandria prosteasca de banatean si nici sa isi vanda sufletul pentru asta asa cum tu nu ai stiut!

Doamne ajuta si taci … taci ca e mai bine!

P.S. Ia si de la Ciutacu, ia cu pita, si tu si Dragnea, sa nu vi’se aplece! 

P.S. Si acum imi vine in minte un om cinstit care a crezut in ceva: Vladiana care a inghetat de frig asta iarna in fata Cotroceniului sa ii apare guvernul.

Salutari stimata doamna pe aceasta cale si nu disperati, idiotii/leprele/gunoaiele vin si pleaca, noi ramanem verticali! smile Va multumesc eu in numele lui ca ati inghetat in acele zile cand ati adus echilibru intr’o realitate stramba! smile

9 comentarii la „Grindeanu a cazut ca grindina”

  1. Daca ar fi tacut cand i s-a cerut demisia credea lumea ca e prost. Acum dupa conferintele de presa a devenit o certitudine.

    Răspunde
  2. Intuiesc prima declaratie a urmatorului premier:
    fostul guvern a facut totul varza…o mostenire dezastruoasa, nu mai sunt bani la buget…in concluzie, nu mai sunt mariri de salarii. Ne vedem la urmatoarele alegeri, pana atunci, cu siguranta vom rezolva si ne vom tine de promisiuni.

    Răspunde
  3. Ei hai ca nu sunt tigani ai Ardealului nici la propriu nici la figurat.
    Apoi, nu e asta reprezentantul guvernului despre care-mi spuneai ca a fost ales democratic si e normal sa ramana in functie?

    Răspunde
  4. @Redoo: +1 laugh

    @Malin: Bag seama ca tu nu prea ai avut de’a face la modul direct cu ei. Am si infiltrati indirect prin familie, multumesc, dar m’as fi putut lipsi. Pe la noi la figurat asa sunt perceputi, si in mare parte sa stii ca nici la propriu nu stau chiar rau ca sunt pe acolo niste comunitati impresionante de nationalitati conlocuitoare … btw, din punctul asta de vedere nici cu Sibiu nu imi e rusine. laugh

    „Apoi, nu e asta reprezentantul guvernului despre care-mi spuneai ca a fost ales democratic si e normal sa ramana in functie?”

    Apoi asta o fost, da tot la fel cum o acceptat functia aia si s’o pus pe scaun, tot la fel trebuia sa renunte la ea si sa plece de pe scaun cand tot la fel de democratic nu o mai fost ales sa fie prim-ministru. Ba, eu asa inteleg democratia, amu nu stiu, oi fi eu mai prost asa de felu meu nu zic ba.

    Răspunde
  5. Sper ca viitorul PM sa fie roman la fel si dadaca copiilor lui, daca se poate din zona de est; Vaslui, Braila sau Fetesti

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura