Unde sunt diferentele?

Lumea a murit mereu de foame in Romania, chiar si in urma cu ceva ani, cand, doar mirajul creditelor bancare (pentru orice) le’au vandut iluziile cum ca ceia ce cumpara pe credit isi si permit! Realitatea din spatele acelor miraje fabricate din baloane de sapun, se vede abia astazi, cand romanii si’au adus aminte cat de saraci sunt si se calca in picioare pentru un kilogram de zahar mai ieftin sau cateva kilograme de detergent! S’au dus dracului vremurile cand romanii se faleau cu ce nu isi permiteau … cand isi cumparau in rate tot ce aveau … dar mai ales … NU AVEAU … nevoie! Daca acum 3-4 ani se statea la coada la magazinele de electronice si electrocasnice ca sa apuce sa isi ia in rate, cele mai noi plajmi, s’au intors de unde au plecat si probabil ca acum le vand ca sa mai aiba ce baga in gura.

Unde sunt diferentele cozilor de pe vremea ciuruitului, dinainte de ’90 si cele de astazi?

Cred ca singura diferenta este ca si atunci romanii erau la fel de flamanzi ca si astazi, dar mult mai demni! In fapt, nimic nu se va schimba in tara asta in bine, atata vreme cat demnitatii omului sarac, i’a luat locul nesimtirea omului avar! Suntem la fel de saracii, nimic nu s’a schimbat din punctul asta de vedere, dar in mod clar mult mai putin demnii!

Bine ca iesim din recesiune in 12 aprilie (sunt curios cum or fi ales ei data asta exacta) ca altfel … ajung astia de nu se vor omora si pentru o punga de seminte in plus …

2 comentarii la „Unde sunt diferentele?”

  1. demnitate,valori,principii,sinceritate…cuvinte de mult apuse!noroc ca mai sunt unii pe care sa ii pot dracu DIN TOT SUFLETUL MEU!!!

    Răspunde
  2. In ciuda faptului ca multi prefera zambete de aprozar … eu unul sunt mai fericit sa ma „injuri” tu, ca o faci din suflet! laugh No sa ne traiesti si la mai multe beri! laugh

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura