A fost odata Iris

Astazi a explodat bomba … Cristi Minculescu paraseste Iris inca din aceasta toamna, mai exact 3 septembrie. Speculatii asupra motivelor s’au facut destul de multe, cele confirmate de membri trupei fiind cele legate de faptul ca Minculescu a descis sa faca asta pentru ca nu ii ajung banii ce ii castiga, motiv pentru care nu mai vrea sa cante in Romania. Inlocuitorul lui va fi Tony Seicarescu, cunoscut pentru colaborarea cu trupa Directia 5.

Nu comentez decizia lui Minculescu … cu toate ca mi’se pare cam cinica, concluzia la care a ajuns dupa 35 de ani alaturi de Iris. Dupa cum fanii mai vechi stiu, asta ar fi pentru a treia oara cand paraseste trupa, de aceasta data decizia lui se pare ca ar fi si definitiva.

Update:

Interviu Minculescu la RockFM:

„Şi eu m-am mirat că am ajuns în postura de a decide să părăsesc trupa. Nu are nicio legătură cu băieţii din trupă, are legătură cu vremurile pe care le trăim şi cu degradarea morală care ne înconjoară în momentul de faţă în România în anului 2012. Pot fi foarte multe interpretări, am avut visele mele, dorinţele mele, dintre care unele s-au împlinit şi altele nu. Una peste alta, din 3 septembrie nu mai sunt la Iris”

Intrebat despre fani a replicat dur:

„Fanii ăia nu au umplut stadionul Naţional, dar asta e altă discuţie. Ne aducem aminte numai când e bine, nu şi când e rău”

„Asta nu înseamnă că mă retrag din muzică şi s-a înţeles, băieţii au înţeles greşit faptul că m-ar fi deranjat starea financiară. Sigur că banii îţi fac viaţa mai uşoară, dar ăsta e ultimul motiv, pur şi simplu au fost foarte multe motive mici”

sursa: libertatea.ro via rockFM.

2 comentarii la „A fost odata Iris”

  1. Ce sa faci , e batran ..nu mai rezista asa ca pe vremuri la un concert. Acu-s o luna am fost la un concert Iris , eu jur ca m-am plictisit , deoarece nu a interactionat deloc cu publicul . Poate o fi avut o zi nasoala , nu stiu …

    Răspunde
  2. Boala probabil ca a fost cea care i’a da primul semnal ca a venit vremea sa se linisteasca si de aici toate restul. Este doar o banuiala … pana la urma orice are un sfarsit … pacat doar de faptul ca in muzica romaneasca ramane un mare gol ce nu este umplut de nimeni.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura