A venit iarna

Hai sa ne minunam cu totii de acest lucru, pentru ca de cativa ani incoace a devenit unul dintre cele mai neobisnuite evenimente de pe la noi.

  • Autoritatile din nou au fost luate prin suprindere si depasite de situatie. Dorel dormea in post. Cand a fost trezit a declarat ca nu are coada la lopata si nici nisip in remorca deoarece in vara nu a putut sa faca aprovizionare din cauza algelor.
  • Televiziunile s’au intrecut sa transmita de unde era mormanul de zapada mai mare, daca nu gaseau unul, asteaptau pana se forma.
  • Boc a ordonat ca armata sa intervina cu tancurile daca este nevoie drept consecinta au iesit cativa prapaditi de soldati cu lopeti la care li s’a alaturat.
  • Cele doua autostrazi pe care le avem sunt blocate. Norocul nostru, va dati seama cum era daca aveam mai multe?!
  • Masinile de dezapezire nu aveau ROVIGNETE, drept urmare au fost retrase din drum inapoi la baze! Sa mai zica cineva ca in tara asta, fie vreme buna fie vreme rea, nimeni nu este peste lege si dincolo de ea!
  • Am eu o vaga impresie ca multi din cei blocati nu aveau cauciuce de iarna! Norocul lor a fost acela ca nu se vedea nici masina din zapada ce teoretic trebuia curatata! Din tot raul un bine, eu zic sa se bucure, ca masinile le’au fost acoperite in totalitate, ca daca se zareau cumva cauciucele din zapada si nu erau de iarna, ningea cu amenzi!
  • Bucurestiul este izolat, toate caile de iesire/intrare sunt blocate, norocul este ca vine primavara!
  • Toata lumea se vaita, toti sunt mirati/suprinsi/nervosi … noroc ca iarna asta a mai intrerupt protestele.

A venit iarna in ianuarie zis si gerar. Oau! Ma intreb cum dracu se descurca aia din tarile nordice, unde conditiile de acest gen sunt ceva obisnuit?! Cum functioneaza oare tarile alea 12 luni pe an? E clar ca daca Romania era pe acolo, astazi devenea loc de vizitare al regatului incremenit in gheata!

Asta’i ca sa confirme ca ierni au mai fost inca din vremea cand zapada nu era privita ca o tragedie nationala, click to play! 😉

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura