ACTA pe intelesul tuturor

Acest proiect legislativ la nivel multinational a iscat si continua sa iste numeroase controverse si mai ales proteste din partea oamenilor simpli sau a multor organizatii. Unii nu au inteles care este adevaratul pericol. Altii au ales sa fie ignoranti in timpul in care alti au protestat. O treaba este clara: PE TOTI NE VA AFECTA acest proiect legislativ si ca o ironie chiar si pe cei care ale caror drepturi teoretic le apara, producatori de muzica si filme.

Cu ajutorul celor de la creativemonkeyz.com, creatori ai celebrilor Robotzei, ACTA este explicata acum pe intelesul tuturor … mura in gura pentru tot omul de la ala de gradinita pana la bunica’mea!

MI’SE RUPE DE CE HOT VA FI „NOUL” PREMIER! „AZI” MA DOARE MAI TARE ACTA, PENTRU CA „MAINE” SA MA POT EXPRIMA LIBER IMPOTRIVA!

3 comentarii la „ACTA pe intelesul tuturor”

 1. Salut -felicitari pentru aceasta initiativa.Desi,in linii mari,sunt de acord cu pastrarea libertatii de opinie si a altor libertati,totusi sunt destule lucruri rele pe acest internet.Este adevarat ca este greu de spus ce este rau si ce este bine in jungla aceasta numita internet.Totusi,o ingradire atat de radicala,este de rau augur.

  Răspunde
 2. Salut Mario!

  Si lumea este o jungla in care sunt multe lucruri rele precum si bune. Totul este legat de libertatea de a alege intre ele. Daca in lumea reala, cel putin pentru moment aceasta libertate exista, odata cu ACTA, libertatea pe internet va fi nu doar ingradita ci controlata 100%! Practic iti va fi teama sa mai pui un prapadit de filmulet sau o banala poza in care sa apara si altceva ce ar putea sa te duca la incalcarea unor drepturi de autor! Email’urile iti vor fi verificate … ceia ce incalca secretul corespondentei precum si violarea intimitatii.

  Cred si militez in continuare pentru dreptul fiecaruia de a alege si in acelasi timp a avea macar iluzia libertati pe care ne’o da internetul, sau, maine poimaine vor fi nevoiti sa reinventeze Coloseum’ul.

  Nu rog pe nimeni sa iasa in piete cu pancarde sau sa faca ceva, dar sa dea acest link in lista de ymsg/facebook sau alte canale de comunicare cred ca nu este greu pentru nimeni, pentru ca fiecare dupa ce stie despre ce este vorba iar apoi sa actioneze cum doreste.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura