Actualizare Android Xiaomi MiTV Stick

Acum vreo luna de zile mi’am cumparat un mediaplayer HDMI Xiaomi MiTV Stick, care a venit la pachet cu Android 9 PIE in varianta dedicata smartTV’urilor, cu un ultimp update de prin luna septembrie 2020, adica la putin timp dupa lansarea oficiala pe piata.

Actualizare Android Xiaomi MiTV Stick

Ieri a primit si o prima actualizare de cand l’am cumparat, un pachet de 697Mb pe care l’a downloadat si instalat foarte repede, in noul pachet fiind promise actualizari ale nivelului de securitate Android, o mai buna optimizare pentru rularea continutului media si cresterea nivelului de performanta.

Cum se comporta Xiaomi MiTV Stick dupa instalarea actualizarilor

Performanta a crescut vizibil, micul stick primind un oarecare boost cu privire la rularea aplicatiilor si trecerea de la o platforma de streaming la alta si nu numai.

La final inca o veste buna

Daca nu v’ai cumparat inca un mediaplayer si aveti nevoie de unul, pretul mediaplayerelor de la Xiaomi a scazut considerabil pe la Emag, daca va bate gandul sa va cumparati asa ceva, cam acum ar fi momentul potrivit. Din punctul meu de vedere minunea asta de stick este una dintre cele mai misto mici achizitii pe care le’am facut in ultima vreme, un plus fiind si faptul ca beneficiaza de actualizari destul de dese spre deosebire de televizoarele smart de a caror dezvoltare ulterioara producatorii au obiceiul sa uite aproape imediat dupa vanzarea lor.

 

5 comentarii la „Actualizare Android Xiaomi MiTV Stick”

    • Inainte de update, am luat un singur restart cand am testat un joculet dupa vreo 10-15 minute de test … probabil se incalzise prea tare sau nu i’a mai ajuns curentul din USB, habar nu am, in rest, nope, pe nici una din platformele de filme testate (Netflix, Plex, HBOGo, YouTube) sau browsing nu am intampinat nici o problema de genul ala si pot zice ca l’am forjat ore intregi, iar dupa update e ceva mai „snappy” decat inainte.

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura