Alerta #CERT pentru utilizatorii #WhatsApp

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

5 Responses

 1. evenuta says:

  Eu am primit cu ceva timp in urma un astfel de mesaj si l-am sters.

 2. Razvatree says:

  Avertismentul e valabil si la celalalte medii de comunicare prin internet gen mail. In fapt asa au “spart” mailul lui Podesta in US.

  Cand Gmail sau altcineva va cere sa reintroduceti parola uitativa bine la adresa pagini care o cere.

 3. ice4you® says:

  Bravooo Evenuta!

  Razvatree – este foarte usor pentru persoanele ceva mai naive sau neinformate sa cada intr’o astfel de capcana, metoda e veche de cand internetul, doar adaptata la vremurile actuale.

  Zici tu bine ce zici acolo … ca sfat ar fi ca inainte de toate sa fi foarte suspicios pe modelul: mai bine paranoic, decat sa iti para rau. De obicei phishing’ul se face cu ajutorul unor site’uri sau aplicatii clona, usor de indentificat daca esti putin atent, de exemplu in mesajul de mai sus, daca va uitati atenti, adresa inspre care userii sunt directionati sa isi introduca datele, este sub forma:
  whatapp.us care nu este nimic altceva decat o clona a WhatsApp.com, adresa oficiala a producatorilor aplicatiei despre care vorbim acum. E o clona destul de inteligenta trebuie sa recunoastem, un necunoscator de limba engleza, sau un user putin experimentat poate cadea lejer in capcana mai ales ca acum exista moda deschiderii asteia ciudate in care userii au ajuns tare darnici cu date personale pe internet.

 4. Malin says:

  Cine dracu’ foloseste Whatsapp?

 5. cola says:

  unii se nasc cu gena infractiunii in sange, ca nu-mi explic .. in ziua de azi se plateste destul de decent, si uneori chiar prea bine, orice tiriplic care stie sa spoiasca un site .. in loc de asta, pare ca e mult mai rentabil sa clonezi site-uri, desi esti pasibil de puscarie .. chiar ieri am primit notificarea asta tampita, si am avertizat persoana de la care a venit scurt – ‘Virus’ .. din pacate multi navigheaza fara sa se uite .. numai daca ne uitam la aia cu #rezist pe profil, sunt destui imbecili sa fie prinsi de orice mangleala d’asta ieftina .. le dau o idee gratis – fraierilor , nu mai clonati whatsapp, trimiteti direct mail-uri de multumire de la kovesi sau sri, hipsterilor din piata .. rata de succes 100%, garantat laugh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.