Am ramas fara mecanic la masina

20 de ani am lucrat cu mecanicul pe care il stiam, pentru ca eu nu sunt genul care ii schimba ca pe ciorapi, mai ales ca unul bun si serios, gasesti greu. Ei bine, mecanicul meu se pare ca a inceput sa o coteasca inspre o viata mai mult boema, iar ala ce il aveam de rezerva, de asemenea. Nu stiu ce dracu se intampla de toti vor sa fie boiemi in ziua de azi, dar ce am observat eu e ca la toti mecanicii pe care i’am avut, treaba asta s’a intamplat cand a intrat o femeie in viata lor, primul simptom find o crestere brusca a preturilor, dupa care ii loveste si boemia.

Am ramas fara mecanic la masina

Treaba asta cu cautatul unui alt mecanic cu care sa lucrez, pentru mine e mai rea ca o noua casnicie! In primul rand ca nu am timp si nici nu sunt dispus la experimente pe banii mei si in al doilea rand pentru ca trebuie sa o iau de la capat cu constructia unei relatii profesionale bazata pe incredere intre mine si mecanicul ala, la care trebuie sa ii invat si suport hachitele, ca deh, toti suntem oameni, toti suntem putin luati, mai ales in ultima vreme.

Teoretic, as fi gasit unul

Pentru ca trebuie facute niste lucari ce tin de intretinere periodica a masinii si ar mai fi si niste mici belele aparute intre timp, a trebuit sa trec la actiune si dupa ce am incercat la cativa cu niste intrebari ca sa imi formulez o idee cu cine am de a face, am dat peste unul care e specializat pe reparatii Renault si din cand in cand si PSA, la primul contact pare un om serios cu un mic service de nisa, dar cam atat pot sa spun pana saptamana viitoare cand a ramas sa ma duc cu masina si sa il suspun la un mic test, respectiv schimbul de consumabile.

Doamne ajuta sa fie cu noroc!

8 comentarii la „Am ramas fara mecanic la masina”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura