Ar fi o prima surpriza juridica pe la noi

Presiunile media si cele venite din mediul civic dupa declaratiile bomba ale lui Ghita din ultima vreme prin intermediul celebrelor filmari in care aduce acuzatii extrem de grave ce intr’un final tin pana si de siguranta nationala, se pare ca nu mai pot ramane fara ecou, astfel ca deja incep sa se avanseze ideei conform carora Ghita din infractor s’ar putea transforma in martor protejat in niste dosare care daca ar fi deschise ar da peste cap cam tot ce inseamna asa zisa justitie independenta de pe la noi si nu numai!

Pana una-alta, bufnita mov pare a fi intrat in pamant mai ales dupa ce arhitectul raului din Romania ultimilor ani, Basescu pe nume, a prins glas si probabil din dorinta de a scapa de dosarele grele ce le are el si toata familia lui ascunse prin sertarele astora, batand toba la greu ca ce sustine Ghita e adevarat in mare parte.

Acum intrebarea mea este: cui servesc afirmatiile lui Ghita cu adevarat si cine este oare cu adevarat in spatele a ceia ce pare tot mai tare a fi o lovitura in sanul mafiei prin care se urmareste decapitarea binomului bine cunoscut?!

Ce parere aveti? Ar merita Ghita aministie si calitatea de martor protejat daca acele dosare ar insemna putina curatenie in mizeria in care traim de 27 de ani incoace? Credeti ca am avea ceva de castigat dupa decapitarea binomului sau doar ar fi o schimbare in sanul mafiei si cam atat?

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

4 Responses

 1. Sorin says:

  Adevărul e dinsolo de noi !
  (The X-Files)

 2. Radu says:

  Eu zic da, at fi orgasm media sa o vedem pe Cucuveaua mov in catuse!!!

 3. cola says:

  Securiștii de toate culorile sunt oameni și ei (ba cei mai mulți cu slăbiciuni , obsesii și bube in cap mai grave decât ale ‘civililor’).. când ăștia își dau la gioale trebe doar să stăm relaxați, și să-i încurajăm până vedem sânge pe pereți, ca la aia care se caftesc în cuști .. trump însuși are o problemă cu serviciile proprii. Ghiță nu e vreun geniu, dar nici idiot nu e.. Ca sa deconspiri tartorii cia de la București îți trebe niste garanții.. Care pot veni tot de la ai lor.. așa că, orice statut vrem să-i dăm noi lui Ghiță, e nerelevant.. de aci și turbarea sasului din Cotroceni.. se duce draku biznisul cu bruxelu și angelica, peste ocean e deranj mare, și tot ce i-a mai rămas în fișa postului e sa arunce cu rahat in ventilator, poate ne intra in ochi și nu vedem că împăratul e gol..

 4. Petre says:

  Talharii si javrele nu merita amnistie nici macar in calitate de martori protejati.
  Cine a calcat pe bec sa plateasca indiferent ca se numeste iliescu, klaus, traian sau sebi.