Asociatiile de magistrati sunt bune doar alea care plac stapanilor coloniei

Celebrul Catalin Predoiu, vesnicul candidat pierzator dar ministru #dedreapta al Justitiei mai mereu, s’a pisat cu jet astazi in Parlament pe Asociatiile de Magistrati care au intervenit bine argumentat in favoarea existentei SIIJ, afirmand ca:

„Asociaţiile nu pot fi asimilate cu noţiunea de magistraţi”

Pai bine bre Predoiule, nu am auzit sa zici acelasi lucru despre restul asociatiilor alora de magistrati, care poarta pe piept cu mandrie un celebru #rezist de mai bine de trei ani in tara asta si care cica au fost mereu asimilate cu notiunea aia de magistrati, fiind chiar invitate de cateva ori de imparatul Iohannis pe la Cotroceni in diverse ocazii si mai ales cand isi dorea sa legitimeze ceva cum a fost referendumul ala despre nimic pe care acum va pisati tot cu jet. Alea e mai asociatii decat astea, sa inteleg? Alea infintate de Veverite procurori DNA si Danieleti lingatori de Macovei, sunt mai rasarite de ne’au dat’o pe Pruna #noapteacahoti, ca ministru Justitiei, dupa ce era sa ne alegem cu Gusheth?

V’am zis eu ca va asteapta cateva luni de circ, sau nu v’am zis? pardon

Eh … iaca, il aveti, sper doar sa va mai ramana si ceva bani de bilete ca moca nu e si nici nu o sa fie! wink

 

2 comentarii la „Asociatiile de magistrati sunt bune doar alea care plac stapanilor coloniei”

  1. He , he ! Când or termina ăştia cu noi , o să facem cerere oficială pentru o porție de corvir…-de-ăla , c-o să ne pară pişwasser pe lângă tratația liberală sad dash

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura