Bruxelles a declasat procedura de deficit excesiv pentru Romania. Citu, catie, voi?

You may also like...

6 Responses

 1. Marius says:

  Vine criza, vine virusul. Scormonim si-un razboi si toate-s ok. Deh, eu zic ca-i bine!

  Mostenirea e de la PSD sau PNL?

  • ice4you® says:

   Pai na, ce vrei, se pregatesc toate incet si sigur … partea proasta e ca nu stiu cati sunt pregatiti de ele, ca de venit vin … Doamne feri de un razbel.

   Legat de #greauamostenire … de obicei de aia se plang mereu aia de au venit acum dupa aia de au fost. Acroniomele alea nu sunt decat niste detalii, #greauamostenire e singurul proiect de tara transmis de la unii la altii de 30 de ani incoace. laugh

   • fane says:

    Vaaaaai , @ice , fugi repede la osim si inregistreaza marca , frate ! Nici nu stii ce adevărățenie ai scos ! ASTA E ! EVRIKA !

    Eu , suptsemnatul ______, solicit oficial preşşşşului oficial ca începând de astăzi azi , în baza Teoremei lui Ice , țara noastră a lor să se numească GreauaMoştenire şi să aibă ca stemă o țurcană gravidă tare . Am zis!

    • ice4you® says:

     Sa sti ca ma gandeam si eu, multumesc de sustinere, cu toate ca la faza aia cu Tzurcana gravida pe stema am dubii, roboti au ajuns oare la nivelul la care pot sa procreeze? shock laugh

     • fane says:

      Păi … cine-a zis ceva de procreere ?! Io mă gândeam la o borțoşenie perpetuă ! Ce , n-ai văzut niciodată sârmă cu nod?😃😃😃Aşa şi țurcana-botocsana!

     • ice4you® says:

      rofl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *