Azi am facut o fapta buna!

“Un sistem da sunet dala cu efecte (in traducere libera, 5.1 channel) care sa se aude pe toata strada, ca am acasa o combina daia cu doua boxe, la care am mai pus eu inca 4, da tot mi’se opreste combina si scrie protection”

… imi zice unul cu ghiuluri pe fiecare deget, un lant mare de gat si putoarea aferenta de transpiratie, ce il insoteste, ca o amanta fidela, in fiecare secunda a vietii sale, de cand baia pentru el a devenit doar locul unde isi face poze pentru fetesibuci si se da cu gel. Ma uit la el … imi era clar din ce specie face parte si ii raspund sec: “NAM”! Le vede el in vitrina si mi’le arata cu degetul articuland gutural ceva … ii zambesc sadic si repet: NAM! Pleaca … bombanind ceva … eu doar ma bucur ca am facut o fapta buna azi … vecinii de pe strada aia a lui … vor avea in seara asta liniste … sau … il vor chinui ei pe el …

Amin!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...