Din hotiile farmaceuticii contemporane

Pe langa faptul ca traim in vremuri in care exista o pastila/sirop/unguent pentru orice iar unele dintre ele sunt ca apa sfintita, acestea sunt si foarte scumpe datorita numeroaselor smecherii pe care le face industia farmaceutica impreuna cu guvernele, programele de medicamente subventionate fiind gandite in asa fel incat sa castige si unii si altii pe spatele contribuabililor.

Ca o confirmare a acestui lucru sta si faptul ca la scurt timp dupa anuntarea reducerii preturilor la medicamentele compensate, industria farmaceutica anunta automat o scumpire a celor care nu sunt eliberate pe baza de retete … adica alea pe care le vezi la televizor de dimineata pana seara ca super panacee universale. Cu alte cuvine ce da cu o mana, iau cu alta aceasta industrie care dupa cea alimentara sunt primi vinovati pentru genocidul sistematic pe care il practica asigurandu’si castigurile fabuloase mana in mana cu medicii care scriu retete kilometrice ce creaza ulterior dependenti de diverse medicamente, batranii fiind principali vizati, ca o confirmare a ceia ce spun, uitati’va la fiecare dintre batrani cum vin de la farmacie cu plase intregi de medicamente despre care nu li’se prea explica niciodata de ce trebuie neaparat sa le ia … ci doar li’se recomanda sa le ia. Explozia de farmacii si alte catene nu este deloc intamplatoare … suntem pe primul loc in Europa la numarul de farmacii/cap de locuitor!

Eu de preferat voi prefera mereu tratamentele alternative/naturiste, la pastile ajung doar si numai in caz de forta majora.

Voi folositi medicamente pentru orice?

Cat de des luati medicamente?

4 comentarii la „Din hotiile farmaceuticii contemporane”

  1. Ca tot ma invart pe langa domeniul asta de ceva ani zic ca ai dreptate. Cunosc medicii care si-au facut vacante prin insule despre care nici macar nu stiau ca exista pana sa inceapa sa promoveze anumite produse. Sunt medici la care mergi sa-i povestesti despre un medicament si te intreaba care-i procentul lui si pe urma sta de vb cu tine.
    Despre tratamentele naturiste…80 la suta sunt apa de ploaie si nu ca nu ar fi ok, ci din motiv de concentratie.

    Răspunde
  2. Singurele pastile pe care le iau sunt cele facute din:

    -hamei
    -struguri
    -prune

    si vreau sa spun ca sunt tare bune…

    Răspunde
  3. Redoo – marea noastra greseala este ca dam banii pe medicamente naturiste cand sunt foarte foarte usor de preparat in marea lor majoritate chiar la noi acasa! De exemplu siropul de brad … cu putina munca se poate face acasa si nu cumparat din magazine unde concentratia este de maxim 10% din toata zeama aia. De asemenea ceaiuri se pot face culege si usca tot acasa … buruienile alea in general sunt peste tot. In rest cu medicamentele este exact cum banuiam eu … nenorocitii de medici … aia de familie in special pe care eu ii urasc visceral iti prescriu tot ce este mai scump uitand sa iti spuna de substantele active care defapt sunt cele importante intr’un medicament si nu denumirea sub care se vinde. Firar neamul lor al dracu de hoti.

    Pretene de la bere …
    ti’a dat cu rima …
    Da tu stii prea bine,
    Ca eu sunt 100% de acord cu tine!

    Răspunde
  4. Aveam o perioada in care bagam medicamente la orice pas…Asta pana mi-am rablagit ficatul si am ars-o prin spitale si doctori. Acum bag fructe si legume la greu, am renuntat la prajeli si traiesc cat mai sanatos. Ba mai mult fac si miscare. Sper sa nu mai dau prea curand de vreo boala desi peste putin timp o sa fac iar o vizita prin spital pentru niste probleme cu picioarele.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura