Bursa e in cadere…bursa isi revine…cat de mult sa avem incredere in mass media financiara?

Titlul nu e deloc intamplator.

Iata o mostra:

BREAKING: Măcelul de la BVB revine. Prăbuşirea de ieri continuă, la o oră şi jumătate de la începerea şedinţei de tranzacţionare. Indicele BET este în picaj. Banca Transilvania a trecut în numai câteva minute de pe verde la un minus de peste 4%.

UPDATE: Bursa dă semne de stabilizare.

Sursa.

Deci…ori cade…ori urca…hotarati-va…zici ca suntem in vreo comedie de la Hollywood unde 40 de petrecareti beti apasa simultan toate butoanele liftului de o ia razna…sus…jos…sus…jos?!?!

Nu de alta, dar incepem sa ne intrebam daca mass media financiara si analistii, asa zisi guru ai economiei, nu cumva au contribuit si ei din plin la caderea bursei si nu neaparat masurile fiscale anuntate de guvern…prilej perfect pentru cei interesati de a prelua mare parte din actiuni ale firmelor importante la preturi joase?!

2 comentarii la „Bursa e in cadere…bursa isi revine…cat de mult sa avem incredere in mass media financiara?”

 1. Firmele românești ( cu excepția notabilă a câtorva cu epoleți ), nu se finanțează prin bursă, iar aproape toate IMM-urile se autofinanțează , deci nici băncile nu sunt relevante în ecuație .. de unde atâta jelanie , atâta semn de apocalipsă ? discutăm pe date statistice clare, nu pe lozinci, iar datele sunt publice pe tot google-ul … Într-o lume normală s-ar aplica pedepse drastice pentru răspândirea de zvonuri false cu impact pe zona economică ..

  Răspunde
  • Corecte informatiile tale, la care as mai adauga doar ca Bursa de la Bucuresti e doar un fas la care acum i’se da mult prea multa importanta.

   O lege de aia ar trebui sa fie si la noi in mod cert si ar trebui sa inceapa cu exemple de teapa lui Catu sau Iohannis, care sunt un fake news constant mai ales pe tema asta.

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura