Ca ii stiu secretul nu ma mai straduiesc da IL inteleg!

Dumnezeu are umor … mult umor … asta este singurul SAU secret, pe care daca il cunosti nu te mai straduiesti sa il intelegi!

Din nefericire uneori este chiar negru … iar ce urmeaza face parte exact din acest umor sad

Nu cred ca este cineva care sa fi condus pe drumurile patriei si cel putin odata sa nu fi remarcat un TIR marca Edy Spedition. Edy Spedition este unul dintre cei mai importanti transportatori rutieri din Romania, parcul sau auto ridicandu’se la cateva sute de TIR’uri. Afacerea apartinea lui Alin Alexandru Popa, unul dintre cei mai bogati oameni din Romania, avere stransa din aceasta afacere. Din pacate in aceasta noapte s’a intamplat o nenorocire cu nuante de ironie neagra in care Alin Alexandru Popa a provocat un accident de circulatie intrand in coliziune cu … un TIR … ce a urmat … puteti vedea mai jos …sursa foto: click.ro

In urma accidentului Alin Alexandru Popa, patronul firmei Edy Spedition a murit fiind nevoie de o echipa de descarcerare.

Nu este genul de post care sa il pun pe blog … dar uneori parca umorul negru al Domnului este peste puterea noastra de intelegere!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura