Ca ii stiu secretul nu ma mai straduiesc da IL inteleg!

Dumnezeu are umor … mult umor … asta este singurul SAU secret, pe care daca il cunosti nu te mai straduiesti sa il intelegi!

Din nefericire uneori este chiar negru … iar ce urmeaza face parte exact din acest umor sad

Nu cred ca este cineva care sa fi condus pe drumurile patriei si cel putin odata sa nu fi remarcat un TIR marca Edy Spedition. Edy Spedition este unul dintre cei mai importanti transportatori rutieri din Romania, parcul sau auto ridicandu’se la cateva sute de TIR’uri. Afacerea apartinea lui Alin Alexandru Popa, unul dintre cei mai bogati oameni din Romania, avere stransa din aceasta afacere. Din pacate in aceasta noapte s’a intamplat o nenorocire cu nuante de ironie neagra in care Alin Alexandru Popa a provocat un accident de circulatie intrand in coliziune cu … un TIR … ce a urmat … puteti vedea mai jos …sursa foto: click.ro

In urma accidentului Alin Alexandru Popa, patronul firmei Edy Spedition a murit fiind nevoie de o echipa de descarcerare.

Nu este genul de post care sa il pun pe blog … dar uneori parca umorul negru al Domnului este peste puterea noastra de intelegere!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...