Cate una despre: da’i un ban, da face

Anunt: Pentru ca in ultima vreme mi’se umple SPAM’ul cu comentarii disperate care fac reclama de la bomboane la supozitoare, ii rog pe cei care le scriu sa nu mai risipeasca atat de mult efort inutil cand mai simplu le este sa apeleze la sectiunea: Oferte de publicitate|Advertoriale unde gasesc o adresa de email la care daca scriu un email frumos putem discuta chiar si pe bonuri de masa! E pacat de atata efort inutil zi de zi … pentru ca mesajele alea nu vor aparea gratis pe site oricat ar crede ei ca imi doresc comentarii! Serverul pe care este hostat acest blog nu merge cu energie divina iar timpul meu nu este gratuit!

Macar de un profitshare sa ma ajute ca nu le ia lor nimic din buzunar … da’o ba in masa de romanisme! 

P.S. Multumesc Akismet! (barter add)

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

9 Responses

 1. Si la tine vin? La mine vin o gramada, dar d-astia care lasa comentarii gen “da, asa e.” cu link gen: masinidespalat.ro/masini-2015/masina-alba/masina123/asta. Tot mai trist se face reputatia unui site, tot mai trist.

 2. ice4you® says:

  In afara de alea care imi vin la kil, primesc chiar si mai elaborate de atat … unele mai ca ai jura ca sunt un soi de mini-advertoriale.

  Cum ziceam … nu e greu sa te bagi in seama pe la oferta de publicitate daca esti interesat de asa ceva … si ne intelegem. Gratuit nu exista decat daca sunt eu multumit de un serviciu sau produs si cu asta basta.

 3. Redoo says:

  Asta e semn de valoarea. …la mine de ce-ar spamui?

 4. ice4you® says:

  Draga prietene, iti dau tie valoarea asta! laugh laugh

  Baieti … e-redoo.ro va sta la dispozitie! laugh laugh

 5. Marius says:

  Sa vezi ce-o sa planga ei dupa ce vor fi penalizati. Tot pe tine te vor enerva: sa vii sa le scoti link-ul.
  Eu le modific cometnariul “spam de la masinidespalat”. Dupa 2 comentarii se calmeaza.

 6. ice4you® says:

  O daaa … ca bine zici! Confirm … am primit si eu vreo cateva email’uri de alea sa le scot link’urile … nu m’am sinchisit … sa le fie de folos ce sa zic. laugh In rest … eu nu mai chinui sa le modific nimic … le dau direct spam si pacea domnului.

 7. Malin says:

  Nu stiu cum se face dar eu n-am prea primit spam de la romani pe bloguri decat asa rareori cand mai dadea unul cate un blast cu Scrapebox si-mi veneau 5-6 notificari cu acelasi comentariu de la site-uri diferite. In schimb primesc o tona de spam-uri de la dinastia cu pharming si cu produse fake-genuine.

 8. ice4you® says:

  Acum depinde si de cat esti de veteran. laugh La inceputuri … acum vreo 6 ani sau asa ceva … si eu primeam mai mult de pe dincolo … de la o vreme se pare ca sunt tot mai cautat de romani sau presupusi romani ca unele par traduse cu gogu traduce. laugh

 9. Dobre Petronel says:

  Ce faceti voi de-i atrageti pe astia? Eu daca am vreo 2-3 comentarii de la indivizi d`astia, nu mai mult. :))