Ce mi’am luat de BlackFriday …

Model nou, bazat pe experienta ultimului an de studiu ce i’a adus aproape de perfectiunea celor vreo 35 de metrii liniari (cam cat un bloc cu 10 etaje :D) la super-oferta …

Momentan sunt in stadiul BETA, urmand ca in vreo 5 zile de acum inainte sa avem rezultatul unui miracol dincolo de tot ce am infaptuit pana acum

Va urma …

6 comentarii la „Ce mi’am luat de BlackFriday …”

  1. Vezi cu flacara..la inceput fum rece, din doua’n doua zile si la final un fum mai cald. Presupun ca i-ai tinut macar 24 ore la marinat intr-un baiţ de ierburi si usturoi..daca nu, la anu sa nu mai omiti acest lucru

    Răspunde
  2. Radule … in ultima vreme a inebunit romanul cu vietnamezul. laugh Nu am mancat inca … dar cand ii vad cat de mici sunt … mi imaginez ca sunt numai buni de tepusa pe jar, ii si pacat de ei sa ii faci altfel. laugh

    Redooo – la fum ii expert taica-miu … lup batran … fum exclusiv de buturuga de fag cu coacere inainte, afumare dupa …. tehnica din batrani care te rog sa ma crezi ca e arta pe aici prin ardeal. 😉 In rest …. asta este carnat strict ardelenesc cu cateva mici secrete experimentate … fara prea multe mambo-jambouri … cu gust cinstit de carne. laugh Accept mirodeniile …. dar nu oricum si nu inainte carnii. Poate o sa ai ocazia sa il gusti vreodata. laugh Oricum … multam de sfaturi! 😉

    Oana …. fina … la cati se abonara la el … nu stiu daca mai prinde Craciunul … da speranta moare ultima!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura