Model nou, bazat pe experienta ultimului an de studiu ce i’a adus aproape de perfectiunea celor vreo 35 de metrii liniari (cam cat un bloc cu 10 etaje :D) la super-oferta …
Momentan sunt in stadiul BETA, urmand ca in vreo 5 zile de acum inainte sa avem rezultatul unui miracol dincolo de tot ce am infaptuit pana acum …
Va urma …
Salivez, ptiu drace! Nu-I bai, ca egalam scorul….
Sa fiu sincer … si eu …
Te astept sa facem egal … carnati oltenesti vs ardelenesti.
habar n-am cand te anunt; iar la anul o sa fie carnati vietnamezi!!
Vezi cu flacara..la inceput fum rece, din doua’n doua zile si la final un fum mai cald. Presupun ca i-ai tinut macar 24 ore la marinat intr-un baiţ de ierburi si usturoi..daca nu, la anu sa nu mai omiti acest lucru
Nanasule, vezi cum aduci unul la Bucuresti :)))
Radule … in ultima vreme a inebunit romanul cu vietnamezul. Nu am mancat inca … dar cand ii vad cat de mici sunt … mi imaginez ca sunt numai buni de tepusa pe jar, ii si pacat de ei sa ii faci altfel.
Redooo – la fum ii expert taica-miu … lup batran … fum exclusiv de buturuga de fag cu coacere inainte, afumare dupa …. tehnica din batrani care te rog sa ma crezi ca e arta pe aici prin ardeal. 😉 In rest …. asta este carnat strict ardelenesc cu cateva mici secrete experimentate … fara prea multe mambo-jambouri … cu gust cinstit de carne. Accept mirodeniile …. dar nu oricum si nu inainte carnii. Poate o sa ai ocazia sa il gusti vreodata. Oricum … multam de sfaturi! 😉
Oana …. fina … la cati se abonara la el … nu stiu daca mai prinde Craciunul … da speranta moare ultima!