Avem guvern tehnocrat|Sistemul lui „tu’al cui esti” merge inainte

Iar o ilustrare mai buna a acestui lucru nici ca putea sa il faca mai bine decat regretatul maestru Toma Caragiu intr’un scheci genial interpretat cu mult talent si mai ales curaj in vremuri in care despre aceste lucruri se putea vorbi doar in soapta.

n’Joy …

5 comentarii la „Avem guvern tehnocrat|Sistemul lui „tu’al cui esti” merge inainte”

 1. Sunt unul din fanii declarati si decretati ai domniei sale, marele nostru actor de care destul de multi au uitat. Si acum ma uit din cat in cand la „Operatiunea monstrul” …. unul din filmele pe care le iubesc cel mai mult, alaturi de „Actorul si Salbaticii”.

  Singurul meu mare regret este ca nu a apucat zilele ca sa il pot vedea si eu pe o scena, locul unde trecea peste limitele unui banal actor.

  Genial … pur si simplu genial. laugh

  Răspunde
 2. Pai de schimbat nu s-o schimbat nimic, doar citeva persoane care formeaza guvernul, sistemul o ramas acelasi, aceeasi masina de tocat, ce credeati, ca doar prin schimbarea unei persoane gata se face lumina in tara asta ??? Cei care or iesit in strada doar atit or vrut ? Cam putin. Problema e cu mult mai grava.

  Răspunde
 3. Pai si cine se prinde de asta Sorine?! Sau ma rog, cui ii pasa cu adevarat de fondul problemei?! De ce crezi ca bateam eu toba pe aici de atata vreme ca tot ce fac baietii astia in strada nu e nimic altceva decat un mare fas atata vreme cat ies in strada doar manati de anumite grupuri de interese care ii manipuleaza cum le da bine in carti?!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura