Citu a fost ales groparul PNL, eu am vazut la teatru o comedie politica. Cat de ironica e soarta asta

Voi fi destul de scurt scriind doar un soi de incheiere la ziua de azi, ziua in care PNL si’a ales groparul in persoana lui Florin Vasile Citu, omul ales si pus cu mana de Iohannis, realul castigator al acestui fake show, intr’un „festival al democratiei” despre care am scris aici, completand ulterior cu update’uri pe la comentariile care s’au transformat intr’o reala dezbatere, motiv pentru care le multumesc celor implicati.

Citu a fost ales groparul PNL, eu am vazut la teatru o comedie politica. Cat e ironica e soarta asta

La splendidul teatru de la mine din sat astazi a fost lansata azi cu covor rosu stagiunea 2021-2022 cu o splendita comedie politica, „Si ministrii calca stramb”, piesa jucata magistral de trupa locala de teatru, in care din nefericire de vreo doi ani s’a bagat zanzania politica care nu le’a facut decat rau, dupa ce managerii au fost executati dupa cum a dat votul si de aici a inceput un iures intre actori, unii dintre ei alegand sa fie partizani. Una peste alta, pana se linistesc apele in spatele culiselor, in fata lor s’a jucat magistral. In timpul in care eu ma bucuram de acest moment ca de ultimul datorita plandemiei si purtand in suflet sentimentul ala de „Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi”, Florin Vasile Citu, copilul nelegitim al lui Iohannis, a iesit din urne ca gropar la PNL’ului, pomana cu mici din fata Romexpo fiind parca un soi de premonitie. Vom avea timp sa tot discutam pe subiectul asta mai ales ca aceste trei luni de instabilitate pentru care nota de plata vine la noi, au fost doar inceputul macelului cu nota de plata tot la noi.

Hai, sanatate la toata lumea … si urati’mi succes sa ma mai bucur de inca macar o piesa de teatru inainte ca acest drept sa imi fie anulat atat mie cat si restului de „antisociali” ca mine, desi au fost respectate de catre administratie toate normele in vigoare cu distantare, culoare separate, masti si dezinfectanti, pe final facand doar marturisirea ca la stingerea luminilor am bagat masca in buzunar, eu si destul de multi ca mine ce probabil inspirati de ce au vazut azi la parastasul PNL! victory

8 comentarii la „Citu a fost ales groparul PNL, eu am vazut la teatru o comedie politica. Cat de ironica e soarta asta”

    • Atatea etichete mi’au fost lipite in frunte de’a lungul timpului datorita lipsei mele de conformitate, incat inca una nu e decat fix ce este: inca una pe care mi’o asum ca pe toate restul lasand idiotii ce cred ca le lipesc sa jubileze. Sanatosi sa fim, Dumnezeu cu noi!

      Răspunde
  1. Intrebare: unde e satul tau? Ca e greu de ghicit cladirea teatrului sau ma rog nu o recunosc eu. Nu de alta dar e interesant ca inca se mai joaca cu toata nebunia asta. Just curious. bravo

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura