Continuitate

A fost, este si va ramane cea mai frumoasa toamna pe care am trait’o vreodata … si … in ciuda a tot si toate, ramane inca vie si frumos colorata … soarele ii insoteste si incalzeste fiecare zi …

Si minuni se intampla … daca alegi sa crezi in ele … fara a te mai gandi ca nu exista … sau ca totul se reduce la nivelul a ceia ce poti percepe … voi scrie povestea uneia … dar nu inainte de a saluta toamna si astazi … rupand legatura existentei liniare … lasandu’mi doar sufletul sa alerge pe kilometrii nedefiniti de asfalt … inspre destinatii incerte … bucurandu’ma doar ca exist … ca si parte a ei … parte a ceia ce sunt … dincolo de ceia ce s’a vazut vreodata ca am fost. Ma regasesc doar in razele soarelui bland … desenat pe un infinit albastru …

Zambesc doar la gandul a ceia ce puteam fi azi …

Zambesc doar la gandul ca voi fi maine …

Am lasat deoparte cuvantul “poate” … las deoparte gandul “cum” … nu mai sunt cel puternic de ieri … pentru ca cel de ieri a dat ceia ce era ca si definitie, in constructia finita a ce este azi o frunza de toamna … sunt doar cel frumos si intelept de azi … un copac … de ramurile caruia au ramas agatate multe alte frunze … ce le va culege … sau le voi oferii … cand vremea va veni sa o fac … si doar daca … dincolo de efemerul treceri banale prin anotimpuri … va fi vazut copacul … si nu doar frunzele lui.

Va pleca oare astazi pentru totdeauana, toamna, odata cu mine … sau se va intoarce si maine … pentru ca vremea ei nu a trecut, desi adio’ul i’a fost spus?

Fericirea se manifesta prin abundenta, splendoare si frumusete. In manifestarea universului nu se afla nici saracie, nici zgarcenie; nimic nu este cuprins numai in cercul nevoilor. Iata cum curg izvoarele luminii din milioane de stele pe cer. Abundenta culorilor, caldurii si a vietii izvoraste din ele: aceasta-i splendoarea fericirii.

Rabindranath Tagore

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...