Cronica unei vacante – Epilog

Nu am sa va plictisesc cu un epilog lung, doar am sa spun doar ca, aceasta vacanta a fost una dintre cele mai reusite pe care le-am avut in ultimi ani. Desi aveam temeri multiple inainte de a pleca, pana la urma a iesit totul asa cum mi-am propus si dorit.

Castigul cel mai mare al acestei vacante, pe langa cei aproape 2Gb de poze, este acela ca am cunoscut oameni deosebiti care m-au facut sa sper ca mai este o sansa ptr lumea asta.

In rest … am injurat drumurile mereu in lucru … orele pierdute la semafoare sau in traficul sufocat … caldura care uneori m-a scos din sarite … dar per’ansamblu a fost bine si ii multumesc lui Dumnezeu ptr asta!

Ca si incheiere … voi spune ceva in premiera … probabil ca de la anul iesim in afara! Nu spun ca am terminat tot ce era de vazut in Romania … nici pomeneala … insa vacanta anului viitor s-ar putea sa se desfasoare la … Roma smile

Sanatosi sa fim! 😉

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...