Dar intrebarea … care-i intrebarea?

Acum cateve zile, Iohannis ajutat de limbajul unui cioban din Poplaca care s-a sters la cur cu sfaturile magistratilor, anunta apasat ca ne vom bucura de voia USR’ului si a sfetnicilor lui de scaun, tradusa printr’un referendum izvorat din dorinta neostioita de a fi imparat macar inca cinci ani, daca nu o sa ii iasa cumva treaba cu schimbarea Constitutiei despre care a tot cuvantat el ca ar cam trebui schimbata.

Eh, dupa ce mestecat acelasi cacat pe care il mesteca ca un tonomat penibil ce ruleaza aceiasi vesnica placa, in stilul caracteristic a intors curul si a plecat, lasand pe toata lumea cu intrebarea: da’ care’i intrebarea?

La cum il stim toti pe idiotul statului, si la cat ii ia sa cujete, teama imi e ca intrebarea aia o sa vina dupa referendum, ca in fond si la urma urmei, ce il intereseaza pe talamb e mandatul si cam atat.

Hantzi de prost lung destul sa fie, cat sa ajunga pana la slanina.

2 comentarii la „Dar intrebarea … care-i intrebarea?”

  1. Există o întrebare și răspunsul aferent cu care publicul rezonează – Q : Băh , ești prost ? A : Băh , ești nebun ? Cu o singură condiție – să fie permis consumul de alcool în incintă .. dacă buletinul pentru referendum conține întrebarea și răspunsul de mai sus, votez și eu , altfel nu ..

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura