Pisatul ala de Chirila merita o bataie cu geaca in cap

N’am avut si nu am timp de foarte multe, dar zilele astea am vazut ca drogatul ala de Chirila a agresat pe unul care cica l’ar fi provocat. Bai, nu zic ca e ok si recunosc ca e naspa sa te injure vreunul, dar cand esti un pisat care zi de zi umbli cu trollul peste tot, esti violent in limbaj si jigodie permintandu’ti sa jignesti pe oricine nu e de acord cu ideile tale, la ce te poti astepta? La flori si cuvinte de bine?

In alta ordine de idei, din povestile reputatului actor, Vladimir Gaitan, pisatul ala drogat cica terorizeaza pe toata lumea pe la teatrul de comedie, pai bai fratie, chiar nu s’a gasit nimeni pe acolo sa ii puna geaca in cap si sa il incarce de vreo luna spitalizare? Amu pe bune, de cand si unde pana unde un penibil de asta a ajuns sa faca legea pumnului intr’o institutie de cultura si nimeni sa nu aiba nimic de zis?!

Ba, stiu ca violenta nu este niciodata o solutie, dar cand vorbele se gata, aia e.

7 comentarii la „Pisatul ala de Chirila merita o bataie cu geaca in cap”

 1. Mda, săracul! Să mă inec, nu alta, când i- am citit confesiunile cu și despre pățanie. Mi- am adus aminte de faza de bullying a unor membre PSD, nu mai știu pentru ce se adunaseră, erau doar femei acolo și veșnicii rezistaci le alergau la sosire cu camerele telefoanelor pornite, le strigau măscări și absolut nimeni nu i- a oprit pe siniștri. La câte scene de genul acesta, chiar și la îmbrânceli cu jandarmii de față am asistat cu toții din fața televizorului, cu agresori din tabăra lui Chirilă și cât tupeu să ai te întrebi ca o mimoză cum s- a ajuns aici?
  Ce i s-a întâmplat lui este prea puțin la cât vânt a semănat. Nu aprob așa ceva, dar chiar nu mă mir de unde i se trage. Să ne scutească de lamentări ipocrite pentru că a fost înjurat. Cât de proști ne crede? Dacă în cazul altora știm concret ce- i mână și cine le sunt sponsorii, în cazul lui Chirilă încă nu se cunoaște nimic. Nu îl bănuiesc că o face din convingere personală și îmi mărturisesc surprinderea că nu a transpirat nimic în presă în această direcție. Cât despre colegii lui care se lasă adunați și mânați de el ca o turmă de oi, nu pot decât să spun stupid people! Ar fi cazul să nu mai uităm nici astfel de faze și nici pe personajele care le- au generat, nu de alta dar se sufocă copacii cu atâtea scroafe mișunând nestingherite prin coroanele lor.

  Răspunde
  • Draga Tiana, drogurile sunt scumpe in general, iar din cate am inteles, pe la #rezistaci sunt la discretie si nici dracu nu am auzit sa aiba ceva cu treaba asta pana acum. In concluzie, Chirila e unde trebuie.

   Răspunde
   • Mi- ar placea să avem certitudini cu privire la ceea ce îl mână pe Chirilă în propagarea mizeriei. Mulți am fost convinși de faptul că rezistacii au sponsori și ne- a fost suficient. Și mulți au stat de partea lor convinși de bunele lor intenții, au fost manipulați mai exact, de reamintit amploarea protestelor de acum câțiva ani. Schimbarea a venit și a fost semnificativâ când au apărut informații dovedite că sunt plătiți să facă ceea ce fac și când li s-au descoperit adevăratele culori. De asta nu mai reușesc să mobilizeze mase de oameni și sunt convinsă că nici la vot nu vor sta prea bine, mă refer la cel real, că altfel se lucrează intens precum s- a împământenit cu sondajele… Problema este că aceia care ar trebui să ne prezinte faptele in urma unor investigații jurnalistice serioase sunt mânjiți grav de politică pe la bot, neputând să se țină departe de finanțele statului. Iar mă iau de presă pentru că este cea care a generat într- o prea mare măsură dezastrul pe care îl trăim cu toții.

    Răspunde
  • Unul cântăcește pe la festivalurile de bere organizate de primării și protestează probabil la fel de convins precum Bot implicând instituții bugetofage, teatrul mai exact, de unde și el mănâncă o pâine.
   Altul ia cafteală pe barba lui, că atât îl duce capul, dar e pielea lui și a nimănui altcuiva. Cât despre veniturile pe care le încasează, face prea mare caz de contribuția lui la bugetul statului versus ” colegi de breaslă” de la concurență ca să nu îl cred. Existența publicului lui este dovedită de ratinguri care atrag banii din publicitate. Cu publicitatea da, am un dinte, dar aceasta este o altă Marie.

   Răspunde
   • LE. O altă diferență între cei doi vectori de opinie laugh constă în efectul discursurilor lor asupra publicului targetat. Primul ( împreună cu grupusculul din care face parte ) a reușit să radicalizeze oameni, celălalt nu. Este, cred, primul caz de hărțuire a cuiva ( T.C. ) din tabăra tefelistă. Peste drum avem nenumărate exemple, nici nu știu de unde să incep să exemplific că ne apucă noaptea. O fi mai priceput Chirilă? pardon
    Și am să închei a la Erevan, unul a dat, altul a luat. laugh

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura