De ce este important interviul lui Tucker Carlson cu Vladimir Putin si ce a ramas dupa el

Daca sunteti plictisiti de subiect, va puteti opri aici din citit. Daca doriti analize complicate si explicate de oameni cu carte si experienta in asemenea analize, probabil ca gasiti destule asemenea productii. Daca doriti propaganda din surse oficiale, este suficient sa deschideti televizorul pe orice canal unde trambiteaza mainstream media si doar aia o sa gasiti. Daca doriti sa ascultati doar opinii care va plac, nu trebuie decat sa intrati in propria bula si sa le ascultati pe alea de acolo. Ce voi scrie eu, este o scurta analiza proprie in care, in care voi creiona cateva ideei dupa ce am vazut si revazut interviul lui Tucker cu Putin si am pierdut ore bune ca sa ascult sau sa citesc opinii diverse pentru a vedea cum a prins acest interviu la cat mai multa lume, si in felul asta sa inteleg si eu la randul meu ceva.

Motto:

„La început era Cuvântul …”

Biblia – Ioan 1:1-5

Cum a fost primit interviul Tucker-Putin de audienta globala

Daca este sa discutam in cifre, pana la aceasta ora, respectiv 36 de ore, doar pe platforma X interviul lui Tucker cu Putin a batut orice record de audienta, inregistrat nu mai putin de 174.2 milioane de vizualizari, cu o rata medie de vizionare de 38 de minute. Pe Youtube, o platforma deloc prietenoasa cu libera exprimare si incorectitudinea politica,  si unde a fost publicat cu cateva ore mai tarziu, interviul lui Tucker cu Putin a ajuns la 10,7 milioane de vizualizari. Pe restul, blogurilor, platformelor de social media si canalelor unde a fost preluat oficial, sau mai putin oficial, total sau partial, este greu de facut o estimare, dar probabil ca si acolo se aduna cateva zeci bune de milioane de vizualizari. Daca este sa ne uitam la comentarii, oricine poate vedea si din avion ca 99% din comentarii sunt atat apreciative atat pentru Carlson care este vazut ca un jurnalist curajos ce a ingropat si ce mai era din mainstream media, cat apreciative in ce priveste interviul care pentru multi a fost revelator din multe puncte de vedere, afland ceva despre istoria Rusiei, istoria Ucrainei, viziunea rusilor despre razboi, viziunea lui Putin despre lume si pace, dar mai ales ca Putin este un lider puternic si cu toate mintile la el, nu este nici senil, nici lunatic, nici pe moarte, nici ascuns prin bunkere.

Cum a primit mainstream media si social media globala interviul Tucker-Putin

Inainte de difuzarea interviului eram curios de acest aspect, si dupa ce l’am urmarit cu multa atentie, ce pot sa spun este ca a fost exact cum ma asteptam si dezbateam in acel articol, respectiv ca mainstream media mituita si social media aservita deepstate au intrat instantaneu in modul panica, incercand sa gestioneze fiecare cum a putut mai bine aceasta situatie fara iesire. Daca unele televiziuni s’au chinuit sa il demanteleze pe Tucker Carslon ca „non jurnalist”, altele au apelat la intreg arsenalul de propganda, lozinci si etichete binecunoscute la adresa lui Putin. Pe la noi, fake mainstrem media ce o avem platita de pe la casieriile de partid, fonduri operative si ambasade, a mai cazut un examen de corijenta, unele trunchiind bucatele de interviu pe care le’au insotit de penibile comentarii, fake news’ul lansat ca ordin pe unitate catre toate trambitele din mainstrem media si online find ca „Putin ii invita pe unguri sa ne ia Ardealul!”. Nu ma mai straduiesc acum sa demontez aberatia asta, il las pe H. D. Hartmann sa o faca …

Restul cocinilor, au ales sa bage capul in nisip, acoperind timpul de emisie cu propaganda partidului unic si maretele realizari, plus alte evenimente meschine din aceasta rezervatie de la marginea Europei, ce demonstreaza ca ne meritam soarta. Singurele locuri unde s’a discutat cat de cat serios pe acest subiect, au fost cateva oaze din online, respectiv cateva publicatii independente, bloguri si podcasturi, unde dezbaterile au fost mai mult sau mai putin reusite, dar macar s’a discutat in baza liberului arbitru si s’a respectat dreptul la opinie liber exprimata.

Cui s’a adresat acest interviu Tucker-Putin

Inca din primele secunde ale lui, directia principala a fost clar indreptata inspre publicul american, caruia Putin a gasit cea mai buna cale sa i’se adreseze, motiv pentru care a si acceptat acest prim interviu dupa inceperea carambolului din Ucraina, alegerea lui Tucker Carslon nefiind deloc intamplatoare, acesta find cel mai important jurnalist american la aceasta ora, find perceput de marea majoritate a publicului american ca un profesionist onest si obiectiv, alaturi de care sunt marii influenceri americani din online, care „descifreaza” maselor mai putin avizate sau rabdatoare, mesajul …

https://www.youtube.com/watch?v=Bf1X4spqmNg

In vremea in care rusii nu au nevoie de mai mult decat atat …


Iar expatii americani din Rusia, find bucurosi ca invata si ei ceva din lectia de istorie despre tara lor adoptiva, tinuta de Putin in prima parte a interviului …

Cu toate ca publicul american a fost tinta principala iar Putin s’a pregatit foarte bine in directia asta, acest inteviu s’a adresat tuturor celor care au vrut sa il vada si mai ales sa il judece ulterior cu propria lor minte, in parcursul lui find spuse foarte multe lucruri, Putin, asa cum ma asteptam, a folosit adevarul ca arma principala printre care a strecurat si o mica doza de clasica manipulare, penetrand in acest fel in mintea oricui, iar unde a gasit si ceva rationament analitic dincolo de certitudini si preconceptii, a starnit idei si dorinta de dezbatere. Desi ignorat de fake mainstream media din Romania, si aici a creat ceva valva si dezbateri printre oameni, desi a fost un interviu in limba engleza, abia ieri venind si o varianta subtritrat cat de cat ok in limba romana.

Criticile jurnalistilor, deontologilor si alti ilustrii anonimi

Intre toate criticile din breasla pe care le’am vazut, si au fost multe, cu un singur lucru sunt de acord: Tucker nu a mers pregatit la acest interviu si de aia cele 20 de minute de lectie de istorie l’au buimacit, Putin stiind mai multe despre cu cine vorbeste, decat se astepta Tucker, pentru ca asa cum scriam intr’un articol la inceptul carambolului din Ucraina, pentru a ii intelege pe rusi trebuie sa le cunosti istoria, iar pe Putin de asemenea. Aici, da, e un minus major din partea lui Tucker, dar de inteles, el find obisnuit cu interviurile superficiale clasice mainstrem mediei americane, unde se chicoteste mult, dar rezulta putin, si tocmai de aia Putin a inceput cu intrebarea …

„Vrei un interviu serios, sau un talk show?”

Restul de critici au fost fie invidie pura, fie ordine pe unitate, fie prostie si necunoastere a meseriei asteia ca baze ale ei, care te invata ca in cazul unui interviu cel care decide la ce raspunde si ce nu este cel intervievat, iar cazul unui asemenea interviu, cu o asemenea greutate, toate intrebarile sunt negociate la sange, iar cele complementare de asemenea! Un personaj cu greutatea lui Putin isi stie atat importanta ca personaj intervievat cat si puterea discursului politic si tocmai de aia, un asemena interviu e iadul pe pamant, lucru confirmat de Tucker la finalul lui, cand este evident ca l’a epuizat mai mult decat se astepta, recunoscand ca inca e naucit si are nevoie de un an sa intelega ce s’a intamplat.

De ce este important si ce ramane in urma interviului lui Tucker cu Putin

Greu de prevazut viitorul pana si de cei mai ilustrii „prevazatori”, dar cateva lucruri sunt concrete deja, sa le luam pe rand:

  • A demolat increderea in „surse oficiale”, inregistrand o premiera ce va schimba lumea

#MainstremMediaisDead, e unul din hastagurile care circula pe retele sociale, cifrele prabusirii audientelor si traficului il confirma, iar odata cu aceast interviu capata si consistenta, dincolo de ce o fost, sau nu o fost, interviul asta este primul interviu din istorie, de un asemenea calibru, transmis exclusiv online! Pana acum au fost multe alte interviuri cu impact relativ, insa Tucker, odata cu acest interviu cu Putin, deschide era marilor interviuri online, in care mainstream media este cea care citeaza ca sursa un interviu difuzat exlusiv online si nu invers! 

  • A readus in prim plan dreptul la libera exprimare

De la pandemie incoace, libera exprimare a fost suprimata, „elitele” impunand doar dreptul la exprimare al celor agreati de aceste elite, fie oameni de rand, fie personalitati! Cine indraznea sa iasa din linia oficiala a „adevarului absolut”, era ostracizat, demonetizat si chiar „deplatformizat”, in ciuda ipocriziei ca ar mai exista democratie si dreptul a exprimare libera!

  • I’a invatat pe multi ca exista si alte surse de informare decat cele clasice

Pe X, am primit acest mesaj:

Si doamna Bianca Burcea, avea dreptate si ii multumesc ca imi confirma asta! Nu era singura care isi doreste asta, am primit si alte mesaje in privat! Si atentie, vorbim de Romania, unde X este o platforma mai putin populara la noi!

  • Oamenii se trezesc, discuta, dezbat, e parca un soi de trezire a constintei

Prin toate bulele sunt discutii! Pro-contra, pareri subiective, pareri obiective, despre intregul interviu sau doar fragmente care i’au interesat. Unii au certitudini, altii au intrebari. Unii au ideei, altii cauta ideei … important si cert e un singur lucru: a reinviat dezbaterea libera si pe ici, colo, unii au invatat sa accepte si ideile altora, sau cel putin se straduiesc. Iar asta e o veste cum nu se poate mai proasta pentru „elite” si manipularile lor din trambitele massmedia ce azi suna a pierzanie, dupa ce a fost pierdut narativul controlului prin frica sporita de diverse ideologii apocaliptice, sporite si amplificate cu ajutorul fake news ‘urilor dedicate intretinerii permanente a friciilor apocaliptice.

  • Nici politicul nu e indiferent, incep miscari tectonice

Daca in Ucraina am vazut primul protest impotriva lui „zeului de neatins” Zelensky, (bine palmat de mainstream media mituita) in USA, republicanii cer demiterea presedintelui USA, Joe Biden, pentru senilitate, in urma unei decizii a Justitiei americane care il considera incapabil de exercitarea mandatului. Bomboana de pe coliva presedintelui american a fost pusa de un discurs in timpul interviului lui Tucker cu Putin, in care a confundat Mexicul cu Egiptul si asta este doar o singura gafa monumentala dint’un lung sir de gafe, cum ar fi aia unde, tot recent, vorbea de presedinti si alti oficiali morti de multa vreme. Probabil e doar o miscare de campanie electorala, dar e una fara precedent in istoria USA. Prin UE neomarxistii cereau sanctiuni impotriva lui Putin, pana cand UE a decis ca cea mai buna cale e neutralitatea, cel putin pana cand se limpezesc apele de pe malul cel mare al oceanului. Pe la noi toti is pe burta si executa ordinul pe unitate, Ciumpalacu declarandu’se sculat din somn de rusi si dand cap in cap cu sefu la situatii de urgenta si ministrul apararii, pentru ca „nu stiau pe unde sa o ia”

UPDATE: Prima reactie publica a lui Tucker, dupa interviul cu Putin

Opinie

In vremea in care unora le trage pe la urechi vantul propagandei ce bate de o parte sau alta, eu am stat linistit, am vazut interviul si am urmarit reactii fara a intra in polemici fara sens si nici a combate idei preconcepute si mai ales certitudini, preferand intrebarile si cautand raspunsurile la fiecare dintre ele. La unele am gasit un raspuns, la altele mai caut. De apreciat este ca libertatea de opinie pare a prinde din nou avand si chiar daca multi sunt inca impartiti in transee, totusi exista un oarecare dialog. Nu fac profetii si nici nu am asteptari de vreun fel, insa o treaba e clara: cum lumea a fost inainte si dupa pandemie, tot asa lumea va fi inainte si dupa acest interviu! Sanatosi sa fim, ca de vorbit o sa tot vorbim.

Epilog

 „Veţi cunoaşte adevărul şi adevărul vă va elibera

Biblia – Ioan 8:31, 32

28 de comentarii la „De ce este important interviul lui Tucker Carlson cu Vladimir Putin si ce a ramas dupa el”

  1. Ieri, după 11 noaptea ți-am citit postarea. Optimism amar. Ăsta a fost gustul lăsat după lectură. Aș adăuga la cele scrise de tine comentariul lui Dmitri Medwedew.

    ” Sunak, Scholz, Macron, liderii norvegieni, finlandezi, polonezi și alți lideri NATO continuă să spună că „trebuie să fim pregătiți pentru un război cu Rusia”.
    Și, deși Rusia a declarat în repetate rânduri că nu are planuri pentru un conflict cu țările NATO și UE, discuțiile extrem de periculoase pe această temă continuă. Motivele pentru acest lucru sunt evidente. Este necesar să se distragă atenția alegătorilor pentru a justifica miliardele cheltuite pe legendarea șubredă numită „Ucraina”. La urma urmei, sume fabuloase nu sunt cheltuite pentru a rezolva problemele sociale din aceste țări, ci pentru războiul dintr-o țară muribundă, străină contribuabililor, a cărei populație s-a împrăștiat în toată Europa și îi parazitează pe cetățenii țărilor de azil. De aceea, șefii de stat și de guvern din aceste țări spun în fiecare zi că trebuie să ne pregătim pentru războiul cu Rusia și să continuăm să ajutăm Ucraina și, prin urmare, trebuie să producem mai armament.
    Dar toți șefii europeni își mint cu cinism cetățenii. Dacă, Doamne ferește, un astfel de război ar avea loc, acesta nu ar urma scenariul NWO. Nu se va lupta în tranșee cu artilerie, vehicule blindate, drone și război radio-electronic.
    NATO este un bloc militar uriaș, cu o populație de aproape 1 miliard de oameni și un buget militar combinat de până la 1,5 trilioane de dolari.
    Având în vedere disproporționalitatea forțelor și bugetelor militare, rușii pur și simplu nu vor avea de ales. Răspunsul va fi asimetric. Rachetele balistice și rachetele de croazieră cu focoase speciale vor fi folosite pentru a apăra integritatea teritorială a țării lor. Acest lucru reiese clar din documentele doctrinii lor militare și este bine cunoscut de toată lumea. Și aceasta este cronica unei apocalipse anunțate. Sfârșitul a tot.
    De aceea, politicienii occidentali ar trebui să le spună alegătorilor lor adevărul amar și să nu persiste să rămână cantonați în imbecilitate propagandistică. Ar fi necesar să-și asume public ce se va întâmpla cu adevărat și nu șă tot repete mantra falsă a pregătirii pentru război împotriva Rusiei.”

    Sursa.

    Răspunde
    • Nu prea vad unde este optimismul de care vorbesti tu, eu nefacand decat sa relatez si sa scriu in vreo sase ore, ce am strans in trei zile de analiza strict pe subiectul acestui interviu si cam atat! Ce zice Medvedev, vocea de la Kremlin care a fost desemnata pentru a transmite aceste mesaje (baiatul rau), probabil ca vrea Putin (baiatul bun) sa previna cu acest interviu, pentru ca un mesaj atat de dur si direct ca a lui Medvedev nu este pentru toate urechile si nici nu ar fi avut priza, find distrus de infernala masina de propaganda Vestica, pe care Putin a pomenit’o in intereviu si rusii o cunosc foarte bine! In rest, tot ce putem spera este ca aceasta clica globalista de „elite” sa crape inainte de a pornit vreun Armagedon de care sunt in stare, iar de asta nu se indoieste nimeni! hi In context, sa punem aici si ultimul discurs a lui Trump …

      NATO era falimentară până când am apărut eu! Eu am spus: Toată lumea va plăti. Ei au spus: Ei bine, dacă nu vom plăti, ne veţi proteja în continuare?. Eu am spus: Sub nicio formă. Nu le-a venit să creadă răspunsul!(…) Unul dintre preşedinţii unei mari ţări m-a întrebat la un moment dat dacă SUA ar mai apăra ţara dacă ar fi invadată de Rusia, chiar dacă nu ar plăti?! I-am raspuns: Nu, nu v-aş proteja! De fapt, i-aş încuraja să facă orice vor. Trebuie să plăteşti. Trebuie să îţi plăteşti facturile!

      a declarat Trump la un miting în Conway, Carolina de Sud.

      Răspunde
      • Dacă asta „….o treaba e clara: cum lumea a fost inainte si dupa pandemie, tot asa lumea va fi inainte si dupa acest interviu!” nue optimism amar… ce să zic. laugh Eu cred că va fi doar mai scindată. hi

        Răspunde
        • Unde e optimismul? Am zis eu cum va fi schimbarea aia? Si, da, deja schimbarile au inceput deja si le’am descris prin punctele alea din articol. smile in rest, eu nu stiu ce asteptari ai tu si cum vezi schimbarile …probabil ca ptr tine schimbare inseamna doar alea radicale, revolutionare, habar nu am, eu sunt mai modest, ma multumesc cu cele subtile! smile

          Răspunde
          • Sincer, nici eu nu pot să descriu „schimbarea ” sorry
            Poate e doar nostalgia unei lumi ce mai trăiește doar în amintirea mea, iată, rezonez cu el, Domnul Octavian Paler , cred că am bântuit în viața asta măcar o singură dată, pe același peron, aceiași gară.
            Îmi cer scuze dacă am fost pripit în ceam scris.

          • Da’ de ce sa’ti ceri scuze?! Scrie domnule ce simti sa scrii, ca scrii bine si esti liber sa o faci asa cum simti! smile

            Si eu sunt fan Paler, ba chiar am si niste amintiri superbe din Lisa, unde am un bun prieten pe la care trebuia sa ajung de vreo cativa ani, dar n’am mai reusit, si acum ca mi’ai adus aminte, anul asta fac pe dracu in patru sa ma duc sa beau cu el o palinca buna, in vremea in care din cerdac privim cum se intoarce pe ulita turma de vaci, seara pe la asfintit! smile Eh … am si eu pe undva launtric acolo, o struna de vioara, dar nu cant public la ea. laugh

  2. Am vazut si eu interviul si citind analiza ta complementara pot sa spun ca este una foarte buna si obiectiva, mai ales pentru noi cei care nu avem timp sa fim la fel de atenti si sa cuprindem tot ce este de cuprins, multumesc! hi

    Răspunde
  3. Las si asta aici:

    Din ciclul, umbla un zvon prin tot mai multe surse de pe X, inaintea interviului cu Putin , Tucker Carlson ar fi avut un interviu cu Snowden, care este refugiat politic in Rusia, ce urmeaza sa fie lansat zilele urmatoare. Daca se va adeveri, abia asta ar fi reala bomba nucleara ..

    Răspunde
  4. Cred ca cel mai important lucru referitor la acest interviu este ca e in afara legacy media!
    E fantastic de mare impactul, asa cum se vede din atatea vizualizari, si asta o sa capete o inertie imensa.
    Al doi-lea cel mai important lucru este starea psiho-somatica a lui Putin, felul cum a controlat interviul impotriva vointei lui TC chiar din primul minut.
    Dupa care urmeaza, nu stiu in ce ordine:

    Faptul ca toti pot vedea pozitia oficiala a RU, si ca este mai vizionata decat toti propagandistii NAFO la un loc de o mie de ori

    Faptul ca s-a recunoscut la nivel inalt puterea deep-state si semnificatia insignifianta a alegatorilor pentru prima data cred intr-un interviu de o asa anvergura

    Faptul ca RU isi doreste sa fie un jucator foarte important in Europa, cel putin economic

    Faptul ca RU vrea mai aproape de europa si mai departe de China, pentru ca in unele regiuni CH incepe sa o colonizeze, RU vrea sa isi pastreze pozitia in coltul ala de harta, fara sa trebuiasca sa renunte la anumite prerogative, sa se bata cu vestul, ca de acolo vine bunastarea/cap de locuitor.

    Faptul ca ….

    Răspunde
    • Bune completari, voi comenta doar ce cred ca e de comentat:

      Faptul ca acest interviu a fost exlusiv online, deschide o noua era, a carei dimeniune o vom intelege ceva mai tarziu, confirmand ca mainstream media e pe drumul fara intoarcere inspre groapa istoriei! Jurnalismul independent si cel alternativ fiind cel care va conta in viitor, obiectivitatea si transparenta devenind punctele cheie ale supravietuirii, pentru ca asistam la nasterea unei noi Agora.

      Faptul ca Putin a parut sa controleze interviul, pentru cine l’a urmarit de’a lungul timpului, nu este deloc suprinzator! Pe langa vasta experienta din KGB, are si peste 30 de ani de cariera politica ca lider al Rusiei, ceea ce nu e de ici de colo. Ca sa inteleaga cineva ce putere de influenta are, il invit sa urmareasca cele aproape 4 ore de conferinta de presa sustinta la Valdai, in fara a zeci de jurnalisti internationali care au indreptat asupra lui un tir de intrebari si sicane, care insa a au avut efect zero, Putin reusind nu doar sa faca fata, ci sa domine intreaga conferinta de presa! Ce putea oare face Tucker Carlson mai mult decat a facut, respectiv sa aiba un interviu civilizat si de bun simt, cum impune dealtfel si etica jurnalismului adevarat?

      De aici incolo, ramane sa vedem desfasurarea reactiilor care sunt inca in plina desfasurare si probabil ca vor fi multa vreme de aici incolo.

      Răspunde
    • Iti multumesc si eu ca ai alocat din timpul tau sa o citesti, esti oricand binevenit la dezbaterile de pe blog! O duminica placuta si tie! smile

      Răspunde
  5. T.C. – cine a aruncat în aer north stream-ul ?
    V.P. – tu..
    T.C. – eu am avut alte treburi în ziua aia
    V.P. – tu poate ai un alibi, dar cia nu are alibi pentru ziua aia .

    Istoria sună amuzant dacă este descrisă de cine trebuie ..

    Răspunde
  6. Si asta dupa ce la lasat masca pe Tucker, cand l’a felicitat pentru ca nu l’au primit cand era tanar, in CIA! Da, stia Putin si asta despre el! rofl

    Răspunde
    • Pe langa ca nu prea inteleg, ce nu intelegi si care ce legaturi alambicate ai obiceiul sa faci intr’o logica de multe ori doar de tine inteleasa (d’aia nici glumele nu’ti prea ies :D) ambii sunt in online, de ani buni de zile.

      Răspunde
        • Pe langa faptul ca eu nu „iau lumina” de nicarii, ci doar urmaresc opinii de peste tot, din nou ma bate logica ta si mai bine o lasam cum a cazut.

          In ce’l priveste pe gangavul agramat, ce se joaca de’a televiziunea pe labeunu, intr’o emisiune unde joaca rolul de idiot util, iar pentru audienta (reflectata si in vizualizarile de pe Youtube) e nevoit isi suna toate neamurile ca sa adune si el ceva, din nefericire il cunosc personal! Ce pot zice este ca e la fel de idiot si in viata privata, norocul lui e cu Razvan care il duce in carca, ca macar ala, dincolo de caterinca aia de emisiune, e baiat cu destul de bun simt in privat. Deci, daca pentru tine, ce gangaveste baiatul ala inseamna analiza, pot doar sa mai zic ca am tot sperat ca intr’o zi sa cresti si tu mare, dar doar am sperat. Aea’e. hi

          Răspunde
  7. Sunt nou pe aici. Vreau sa spun doar asta: am boala mare pe putinisti (de ex. pe Maestrul C), dar dupa ce am citit cu atentie interviul nu mai pot sa-mi imaginez ca un tip cu o minte atat de organizata ca Putin ar declansa un al III-lea razboi mondial. Cred ca se va multumi cu ceea ce a ocupat deja din Ucraina, deci cu teritoriile rusofone.

    Răspunde
    • Fii binevenit oricand pe aici!

      „Putinist” inca nu m’a lamurit nimeni ce inseamna, dar in general, e doar (inca) o echicheta de propaganda ieftina, care prinde la cei care se cred detinatori ai adevarului absolut si d’aia si pun altora etichete atunci cand adevarul lor, nu este recunoscut ca atare. Cam asta e ce pot spune pe tema „am boala mare pe putinisti”.

      In ce priveste intuitia ta legata de interviul cu Putin, aceasta este una corecta! Rusia va ataca doar si numai daca se simte incercuita sau amenintata. Daca vrei sa intelegi ceva mai mult decat atat, iti recomand sa citesti istoria Rusiei, de la Rusia Kieveana-incoace. hi

      Răspunde
  8. nu stiu ce sa zic, poate fi si o viitoare negociere amuricani-rusi…sau cel putin se testeaza diverse ipoteze de a negocia …despre interviu toata lumea a vorbit, totusi, cine este tucker? pai cin sa fie, noua stea „online” urmatorul mediu de acaparare…sa nu credeti ca marii mahari nu l-au acaparat deja intr-o anumita masura..
    am citit un articol interesant, las aici un link, in rest…vorba lui Eminescu:

    Vreme trece, vreme vine,
    Toate-s vechi și nouă toate;
    Ce e rău și ce e bine
    Tu te-ntreabă și socoate;
    Nu spera și nu ai teamă,
    Ce e val ca valul trece;
    De te-ndeamnă, de te cheamă,
    Tu rămâi la toate rece.

    Aici e articolul.

    Răspunde
  9. Nu am mai apucat sa editez, dar sfarsitul articolului are un rezumat genial:

    Tucker is just “approved alternative” messaging

    Răspunde
    • Excelenta concluzia, cu care sunt total de acord, pentru ca, hei, sa nu fim naivi totusi, in spatele lui Tucker sta Heritage Fundation, una dintre cele mai puternice si influenta organizatii mondiale, care in istoria ei a dat presedinti USA, influentand politica interna si externa. Cu astea find spuse, nu are rost sa cautam nod in papura mai mult de atat, pentru ca trebuie sa fi cel putin copil sa crezi ca Tucker s’a dus de capul lui si ce a facut a fost doar demers si numai demers jurnalistic! In rest, este evident ca internetul si productiile online sunt urmatoarea tina de control si acaparare, pe la noi se testeaza deja cenzura soft in direct si in reluare, si se va tot lucra la asta, singura diferenta este data doar de democratizarea productiilor.

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura