Europa Neomedievala a elitelor globaliste, daca planurile UE se vor aplica pana in 2040 – analiza Politico

Planurile UE de reducere a emisiilor de carbon cu 90% pana in 2040 si ce inseamna asta in realitatea de dincolo de utopie, le sunt dezvaluite europenilor chiar de Politico, principala trambita a Comisiei Europene, in cadrul scenariului pe care il are in aplicare deja actuala birocratie de la Bruxelles, direct subordonata agendei „resetarii” promovata de Forumul Economic Mondial (WEF), respectiv tranzitia Europei la o Epoca Neomedievala prin fortarea schimbarii comportamentului cetatenilor europeni, al caror numar trebuie redus fortat pana la numarul de slugi utile, odata ce aceste masuri sunt in implementare de catre cei care se viseaza „elita”. Nu, nu sunt conspiratii, sunt realitati evidente care sunt in aplicare deja.


Motto:

TU esti carbonul pe care vor sa il reduca!”

Asadar, conform unei sinteze a articolului din Politico, iata cum va arata Europa in 2040, daca oamenii nu se trezesc si aceste planuri denumite aparent inofensiv ca #GreenDeal #FitTo55 #RepowerEU, raman in vigoare.

Penurie alimentara si foametea crancena, va reduce natural numarul cetatenilor europeni

Europenii vor mânca (n.r. cei care isi vor permite si vor avea dreptul la cardurile de rationalizare a alimentelor) mai puține produse de origine animală prin schimbarea fortata a dietei, care va ajuta Europa să reducă semnificativ emisiile (n.r. carbonul care esti tu). Bruxelles-ul și guvernele naționale vor folosi o varietate de măsuri pentru a-i îndemna pe oameni către mai multe mese pe bază de plante (n.r. cartelele electronice de ratii la anumite alimente sunt implementate deja si in Romania pentru anumite categorii sociale, sub forma mascata de „ajutor guvernamental”), cererea mai mică de carne și lactate va duce la o scădere a numărului de animale și a emisiilor. Vor exista din ce în ce mai puține ferme de animale, iar fermierii vor fi forțați să reducă drastic utilizarea îngrășămintelor pe bază de azot, Zonele rurale sunt populate de mai puține vaci la sol și mai multe cabluri electrice deasupra capului. (n.r. se intampla deja, de aia avem fermieri in strada prin toata Europa).

Penurie si saracie energetica, costuri si taxe uriase pentru minimul de confort, multi find nevoiti sa migreze pentru a supravietui

Utilizarea oricăror combustibili fosili va fi costisitoare (n.r. in ultimii ani accizele crescand si de 2-3 ori pe an) , deoarece taxele pe carbon vor crește și se va renunța la subvenții (n.r. martie 2025 in Romania). Prin urmare, în medie, gospodăriile vor cheltui mai mult pe energie pentru transport (n.r. Romania si’a asumat uriase taxe pe carbon prin PNNR ce vor intra in vigoare pana in 2026), un număr mare de persoane conducând încă mașini cu motor cu combustie (n.r. pe care din 2026 in urma noului sistem de vignete anuntat si limitei de kilometri, nu si le vor mai permite). În viitor (?) oamenii (n.r. cei putini ramasi din care si mai putin isi vor permite luxul asta) vor instala o pompă de căldură electrică pentru încălzirea casei. Cu cât locuiesc mai la sud, cu atât va fi mai mare șansa să aibă aer condiționat, deoarece temperaturile vor depăși în mod regulat 40 de grade Celsius. Dar, în ciuda utilizării AC, clădirile din UE vor folosi mai puțină energie datorită electrificării și izolației mai bune.

Legarea de glie a slugilor revine sub forma limitarii si restrictiilor drastice de transport si mobilitate

Majoritatea mașinilor vor fi electrice (n.r. foarte scumpe si cu autonomie redusa la utilizarea cel mult in regim urban). Vehiculele cu emisii zero (n.r. cu intretinere foarte scumpa si care nu se dovedesc a fi deloc asa) vor reprezenta 60% din mașinile de pe șosele. Pentru a ajunge acolo, UE va elimina treptat vânzările de mașini noi (si ieftine n.r.) alimentate cu combustibili fosili în 2035 – în ciuda opoziției conservatoare stridente. Va exista o adoptare a mobilității partajate – de la transportul public la servicii precum închirierile pe termen scurt, care se va lega și de efortul de a consuma mai puțin: în loc să dețină biciclete, mai mulți oameni vor închiria biciclete de oraș (n.r. nu veti mai detine nimic-nici macar o bicicleta- si veti fi fericiti). În ceea ce privește călătoriile pe distanțe mai lungi, mai mulți oameni vor călători cu trenuri acolo unde este posibil. Taxarea și prețul carbonului vor face zborurile mai scumpe. City-break-urile în Ibiza sau călătoriile de afaceri la o conferință nu vor mai fi atât de dese (n.r. acestea ramanand rezervate exclusiv elitei care isi permite avioane private).

Dezindustrializare, criza locurilor de munca, somaj si adancirea prapastiilor sociale

Până în 2040, UE va fi în pragul decarbonizării întregului sistem energetic (n.r. in traducere libera, dezindustrializare). Energia pe bază de cărbune va fi eliminată, blocul comunitar va funcționa în principal pe surse regenerabile, susținute de energia nucleară (n.r. penurie energetica controlata). Sectorul transporturilor, cu o cerere continuă de petrol, va fi cel mai mare consumator de combustibili fosili (n.r. controlat de uriasele taxe pe carbon din pretul combustibililor). Ocuparea forței de muncă se va schimba pe măsură ce Europa va abandona sectoarele de carbon precum producția de motoare cu ardere, în timp ce locurile de muncă în renovarea clădirilor, fabricarea de tehnologii curate precum pompele de căldură și gestionarea resurselor sunt în plină expansiune (n.r. locuri de munca prost platite in baza venitului minim garantat, capitol prevazut in „Economia circulara” promovata ca viitorul model economic european). Sute de mii de europeni (n.r. slugile necesare din cele cateva sute de milioane de europeni), marea majoritate fiind bărbați, vor fi recalificați. Ocuparea forței de muncă se va schimba pe măsură ce Europa va abandona sectoarele de carbon (n.r. intrega mare industrie).

Reducerea emisiilor de carbon intr’un final va reduce viata, de la cateva sute de milioane de europenii-la cateva sute de mii de supravietuitori, care „vor respira mai usor”

Reducerile de emisii ale UE vor contribui la încetinirea schimbărilor climatice, dar planeta va continua să se încălzească. Verile vor fi mai calde, iernile vor fi mai blânde, iar vremea extremă va lovi mai tare și mai des, cu pagube de miliarde și multe vieți în fiecare an. Dar, în 2040, europenii se vor bucura de un beneficiu tangibil din eforturile lor de a decarboniza și electriza: Ei (n.r. aia care nu „se vor culca seara sanatosi si se trezesc dimineata morti”)  vor respira mai ușor!

Sursa, Politico.

Opinie

Nu trebuie sa fii vreun mare geniu ca sa intelegi ca in conditiile in care aceasta distopie va continua, iar printr’un miracol umanitatea nu va reusi sa o opreasca, cei 100 de ani de prosperitate in Europa se vor incheia brusc si odata cu venirea celor patru cavaleri ai Apocalipsei. Foametea va face ravagii in randul populatiei, cei mai afectati in prima faza fiind cei vulnerabili, si cu cele mai putine resurse, respectiv cei inchisi in celulele „oraselor de 15 minute”. Bolile, cele pe care le stiam demult eradicate, vor cunoaste o explozie necontrolata odata ce oamenii nu isi vor mai putea asigura alimentatia de baza si igiena minima din pricina penuriei de energie, ce va duce la imposibilitatea accesului multora la apa si caldura. Razboaiele civile vor izbucni in urma uriaselor convulsii sociale si care vor pune stapanire pe Europa, cu extindere inspre razboaiele intre natii, pentru putinele resurse disponibile. Moartea va bantui peste tot dupa ce milioane de oameni nu vor mai detine nimic, dar nu neaparat vor fi si fericiti. Peste toate astea, de undeva de „sus”, din „paradisurile” bine fortificate, va privi si coordona „elita”, prin marionetele lor, atat punerea in aplicare cat si desfasurarea acestui plan demonic, pentru ca in viziunea lor distopica, sclavii utili care vor supravietui, urmeaza sa fie controlati in fiecare secunda a vietii lor cu ajutorul tehnologiei, in care AI-ul va juca un rol cheie, dupa cum chiar Klaus Schwab, anunta modelul de urmat. Dincolo de conspiratii apocaliptice si propaganda mermelita, acesta este viitorul european care ne asteapta in perioada imediat urmatoare, daca, printr’un miracol, aceasta nenorocire distopica nu va fi oprita la timp, iar Politico nu face prin acest articol decat sa confirme acest lucru, dar macar, cei care veti supravietui, o sa aveti voie sa respirati mai usor.

13 comentarii la „Europa Neomedievala a elitelor globaliste, daca planurile UE se vor aplica pana in 2040 – analiza Politico”

 1. Cand o sa ne ia dracu de foame pe toti, poate atunci o sa belim in sfarsit ochii. Pana atunci conspiratii, dormim linistiti. hi

  Răspunde
  • Poate ca toate astea trebuie sa se intample, pentru ca sa sa se intample vreo desteptare. Sa speram ca nu, Domnul stie.

   Răspunde
 2. Anii 2030,2040 par foarte îndepărtați, de fapt de aia sunt dați. Majoritatea se gândesc că până atunci multe se pot schimba, în bine în opinia lor, de aceea nici nu le pasă. După alegeri vom vedea că vor acționa cu viteza luminii. Odată pornită avalanșa nu se va mai opri.

  Răspunde
  • De aia am zis si sustin ca 2024 reprezinta un an curcial pentru istoria lumii. Multi inteleg si mai putini pricep. E natural.

   Răspunde
 3. Câți dintre dinozaurii din wef vor mai fi trăind în 2040 ? .. vezi de ce legile fizicii au bunul obicei să dea un termen de garanție limitat la orice organizare neconformă a materiei ? altfel universul era plin de aberații veșnice .. că vom avea de tras cu imbecilii ăștia, da .. nici Genghis Khan nu a fost veșnic, deși a f.. la propriu jumătate din planeta cunoscută la vremea lui ..

  Răspunde
  • Din ce vad visul lor este sa transumanismul … un soi de cautare a vietii vesnice, diferenta este ca azi nu mai dau banii la escrocii alchimisti, ci la escrocii IT’isti, care le tot promit diverse Metaverse, unde sa traiasca pana cand vreun Musk reuseste un transplant de constinta. laugh Culmea e ca idiotii care se cred „lumina lumii” cred in toate bazaconiile astea, si trag tare ca poate apuca vreunul sa faca „miracolul” asta, in vremea in care slugile le schimba tot mai des papersii. laugh

   Răspunde
   • Abia aștept să se mute unul din ei în cloud .. nu am placeri de hacker, dar o să fac orice să le amestec biții din urna digitală .. probabil o să îmi aștept rândul, că întâi o să fie ăia talentați la ransomware, să le golească portofelul digital ..

    Răspunde
 4. Daca ne uitam cu atentie la sinteza articolului din Politico, putem observa cum Europa va arata in 2040 daca nu facem nimic pentru a opri aceasta agenda. Vom fi supusi penuriei alimentare si foametei datorita reducerii numarului de cetateni, iar dietele noastre vor fi schimbate fortat pentru a reduce emisiile de carbon. Bruxelles-ul si guvernele nationale vor utiliza diferite masuri pentru a ne impinge catre o dieta bazata pe plante, iar cererea pentru carne si produse lactate va scadea, ceea ce inseamna ca numarul de ferme si animale va fi redus.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura