De’a mâţa moarta.

Mascadara asta de guvern ce o are Romania, pentru a scapa sa fie linsati in public, si’au motivat decizia de a scadea pensiile si salariile bugetarilor, prin cererea celor de la FNI pentru acordarea urmatoarei transe de imprumut, desi acestia nu cerusera asta, decat scaderea deficitului bugetar, una dintre solutiile oferite de catre cei de la FNI, fiind aceia de impozitare a bogatilor Romaniei, care platesc impozite mizerabile pentru luxul in care se scalda. Bineinteles ca marionetele din guvern nu au fost de acord cu aceasta solutie, direct vizati de aceasta masura, fiind chiar ei si cei care i’au sprijinit sa ajunga sa doarma intr’un scaun din parlament. Cei de la FNI auzind ca mata moarta le este aruncata in ograda de catre guvernul de la bucicuresti, au iesit la rampa si au declarat clar si raspicat:

“Guvernul României ne-a spus: vom tăia 25% din salariile funcţionarilor. Noi am spus nu. Dacă vreţi să faceţi economii, măriţi impozitele pentru cei bogaţi!”, a afirmat, la televiziunea franceză, ieri, Dominique Strauss-Kahn, directorul FMI.

Sursa.

Traim intr’o tara saraca, plina de oameni bogati, un adevarat rai al fiscalitatii ce este tinuta la nivel de mizerie in ce ii priveste pentru a le servi interesele. La ce dracu sa iei de la aia care au, cand poti sa iei inca de la aia care mai au cate ceva?! In toate statele civilizate, atunci cand nu sunt bani la buget se cauta bani acolo unde sunt, direct vizati fiind cei bogati, care si asa pentru a isi putea mentine bogatia, trebuie sa plateasca pentru luxul de a o avea. La noi … cu cat esti mai bogat cu atat platesti mai putin, sau chiar deloc, daca ai un contabil bun. Te mai miri ca vezi pe strada masini ale unora ce nu si’ar permite sa le intretina, in orice alta tara decat Romania? Te mai miri cum de isi trag unii vila dupa vila, cand impozitul pentru o vila este acelasi cu impozitul pe un amarat de apartament? Te mai miri cum isi sporesc astia averile de la o zi la alta, cand impozitele sunt facute in asa fel incat sa le protejeze si permita asta?

Cat o sa mai indure poporul asta umilinta? Un infinit, pentru ca suntem si vom ramane un popor de cacanari si lasi, care merge pe ideea „se poate si mai rau”.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura