Decizie definitiva ICCJ: Prelungirea starii de alerta si toate restrictiile Covid 19 aplicate in Romania au fost ilegale!

O știre extrem de importantă dar care a trecut pe sub radarul public deoarece toată lumea este preocupată de scăderea nivelului de trăi, facturi, războiul din Ucraina și Campionatul de Fotbal este acea că vreme de 21 de luni, România a fost administrată pe pilot automat de elitele globaliste, ilegal și în afară Constituției, decizia definitivă a ICCJ pronunțată la dată de 18 noiembrie 2022, stabilind că starea de alertă a fost prelungită ilegal de Guvernul României, toate măsurile obligatorii impuse populației în această perioada find ilegale, începând de la purtarea obligatorie a măștilor și până la impunerea obligativitati certificatului verde prin care a fost restricționat accesul în anumite locații precum și limitarea a numeroase drepturi și libertăți fundamentale ce sunt garantate de Constituția României.

Decizie definitiva ICCJ: Prelungirea starii de alerta si toate masurile Covid 19 luate in Romania au fost ilegale!

HG 1183/2021 a prevăzut condiția prezentării certificatului de vaccinare sau test pentru infecția cu virusul SRAS-CoV-2 pentru participarea la activități publice și accesul în anumite locuri.

Procesul împotriva Guvernului României, respectiv Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU), reprezentat de Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU) și Ministerul Afacerilor Interne (MAI), prin Direcția Generală Juridică, a fost intentat de avocații Elena Corina Ciuchi și Dan Laurențiu Puiu. Recursul DSU și MAI a fost respins.

Respinge recursul declarat de recurentul-pârât Guvernul României împotriva sentinţei nr. 1796 din 3 decembrie 2021 pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a IX-a contencios administrativ şi fiscal, ca tardiv formulat. Respinge, ca neavenit, recursul declarat de Ministerul Afacerilor Interne prin Direcţia Generală Juridică împotriva aceleiaşi sentinţe.

Respinge recursul declarat de recurentul-pârât Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă reprezentat de DSU împotriva sentinţei nr. 1796 din 3 decembrie 2021 pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a IX-a contencios administrativ şi fiscal, ca nefondat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 16 noiembrie 2022

se arata in decizia Instanței Supreme.

In ciuda anularii pe banda rulanta obtinute de reclamati la Curtile de Apel din tara, starea de alerta a continuat sa fie prelungita ilegal

In datele 27 decembrie 2021, 30 decembrie 2021, 4 ianuarie 2022 și 5 ianuarie 2022, Curțile de Apel București, Bacău și Cluj au desființat aceste prevederi. Prelungirea stării de alertă din noiembrie 2021 a fost desființată chiar de trei ori, în timp ce, la Bacău, au fost desființate toate actele guvernului care au legătură cu instituirea, declararea și prelungirea stării de alertă. Cea mai cruntă decizie judecătorească arată că „Executivul instituie discriminarea, printr-un exces de putere”, atunci când le permite celor vaccinați sau trecuți prin boală să aibă acces în anumite spații sau la anumite evenimente, fără a face dovada unui test negativ, în timp ce persoanele nevaccinate sau netestate sunt obligate să prezinte un astfel de test. Pentru că aceste hotărâri judecătorești în cascadă se află încă în termenul atacării lor la Înalta Curte de către Guvern, conform jurnalul.ro

Cine raspunde si cand?

Avand aceasta decizie definitiva a Instantei Supreme din Romania, intrebarea care ramane este cine raspunde pentru aceasta prelungire ilegala vreme de 21 de luni a unei stari de alerta care a distrus vieti; a omorat oameni care nu au avut acces la tratamente adecvate; a obligat oameni sa fie parte a unor tratamente experimentale si metode de control; a limitat drepturi si libertati fundamentale; a distrus economia nationala; a evaporat zeci de miliarde de euro in urma unor contracte de achzitii paguboase tinute la secret; a aruncat in aer datoria externa a Romaniei; a creat o inflatie cu doua cifre; a divizat societatea prin discriminare agresiva? Cine raspunde acum pentru toate aceste nenorociri si mai ales cand? Unde sunt acum toti corifeii promovarii purtari unor masti complet inutile si care au creat numeroase alte probleme celor obligati sa le poarte? Unde sunt ciocli covid, impostorii care au promovat si intretinut isteria apocalipsei? Unde sunt toti influenceri care au divizat societatea si au promovat vaccinarea ca find sigura cu niste seruri experimentale despre al caror efecte adverse abia acum incepe sa se faca lumina si care nu au fost nimic mai mult decat un experiement medical asupra caruia oameni nu au mai avut dreptul sa isi acorde consimtamantul in urma constrangerilor de acces la activitati socio-economice, multora findu’le suspendat pana si dreptul la munca? Pe cand un #Nurnberg2?

Opinie personala

Dincolo de intrebari ce vor ramane fara raspuns ca sa fiu sincer nu ma astept sa se intample nimic, nici pe la noi si nici pe la altii, planul Mari Resetari mergand uns inainte, experimentul “Pandemiei”, cunoscut si ca “Event201” demonstrand stapanilor la lume ca pentru supunerea oilor din intreaga lume este suficient sa le fie indusa o stare de panica legata de o falsa problema, pentru ca apoi sa le fie oferita “solutia” la “problema” fara ca marea majoritate sa puna intrebari, iar cei care indraznesc sa faca asta sa fie ostracizati si pusi la zidul infamiei, findu’le luat atat dreptul la cuvant si opinie cat si munca de o viata fara ca sa aiba nici macar un singur resort sa se apere, ministerul “Adevarului” absolut pronuntand doar sentinte de condamnare, democratia murind in uralele si aplauzele turmelor manipulate ca dreptul la viata e mai presus de cel la libertate, desi acest drept a fost castigat candva cu jerfe de sange de inaintasi lor.

Pe final nu ma laud ca am avut dreptate in acesti ultimi doi ani si tot ce am scris pe aici, ci doar ca am fost si voi ramane inca una din vocile alea din desert, avand in continuare convingerea ca nici de acum inainte nu vom invata nimic, experimentul carambolului din Ucraina find in plina desfasurare alaturi de toate “crizele” care sunt puse pe seama lui. Daca mai prindem si suntem sanatosi, ne auzim peste inca vreo 2-3 ani si pe subiectul asta, pana atunci continuati cu “Slava”!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

13 Responses

 1. Cakanika says:

  Toti tac acum, inclusiv cunoscutii si colegii de la munca care ma frecau sa ma vaccinez si ma considerau conspirationist cand le respectam alegerea dar eu aveam alta pe care ei nu au respectat-o! E oribil ce s-a intamplat, dar aceasta decizie nu va produce nici un efect cu ar trebui dealtfel! Vorba ta, resetarea fortata merge inainte, acum e si CM de fotbal, s-a uitat tot, mergem inainte ca oile la abator.

  • ice4you® says:

   E in firea omului sa uite, dovada e ca desi abia in martie anul asta am scapat de masurile astea ilegale, toata lumea se comporta ca si cum n’ar fi fost nimic, toti suferind parca de o amenezie colectiva.

 2. cib says:

  Decizia ICCJ nu face decat sa mai racoreasca pe unii pelicani, ca vezi Doamne, justitzea e pa ele. Vax, totul e din categoria paine si circ, sectia circ. Daca era o treaba adevarata, unii trebuiau sa fie deja in catuse, pentru genocid, pentru ca ce s-a petrecut, asa se numeste. Deci, totul e o frectie la picior de lemn. Daca la Licurici se va intampla cate ceva in sensul redarii dreptatii (dar sincer ma indoiesc pentru ca muricanii umbla numaai dupa lovele, chestiunile de principiu fiindu-le, mai nou, straine), poate atunci si prin colonie se va mai misca ceva. Pana atunci, cine misca nu mai misca sau daca misca cineva, trag, daca trage cineva, misc. Claba! drinks

  • ice4you® says:

   Pai nu are ce sa racoreasca pentru ca nimeni nu va face nici macar o zi de puscarie. E doar o decizie tardiva prin care unii isi scapa cururile si de care oricum nimanui nu ii mai pasa. Atat.

 3. Razvan says:

  Si ce daca. Principalii vinovati nu or sa pareasca nimic.

  • ice4you® says:

   Pai de ce sa pateasca ceva? N’au fost cuminti si au respectat tot ce li s’a cerut? N’au pus in practica punct cu punct ce au primit pe to-do-list dand chiar dovada de zel? Asta e lumea in care traim si pe care noi am construit’o acceptand si inghitind ca pelicanii orice ni s’a cerut doar pentru a ne pastra bruma de prosperitate ce maine-poimaine va fi conditionata de insasi existenta noastra. Multi inteleg si mai putini pricep!

 4. mariusmioc says:

  Exact în ziua cînd ÎCCJ dădea această hotărîre, Tribunalul Timiș îmi respingea apelul și menținea amenda care mi-a fost dată pentru participare la adunare de protest nelegală. Adunarea de protest fusese anunțată la primărie dar primăria refuzase s-o aprobe pe motiv că e stare de alertă. Hotărîrea instanței e definitivă. https://mariusmioc.wordpress.com/2022/11/18/apelul-meu-legat-de-amenda-din-8-noiembrie-2020-tribunalul-timis-l-a-respins/

  • cib says:

   Traiasca Justitzea! Am sters ce am scris la nervi da’ oricum ramane cum am stabilit. Din pacate oamenii din justitie nu sunt cu nimic mai buni sau mai rai ca noi restul. #Dacat atat s-a putut in Romania. Fara speranta.

   • ice4you® says:

    @MariusMioc,in Romania nu exista Justitie ci doar instante care sunt populate de niste neaveniti fara nici cel mai mic respect pentru litera si spiritul legilor si spun asta fara a generaliza! Sunt si eu intr’o situatie de genul ala tot intr’o cauza de contencios administrativ, unde desi nu exista dovezi impotriva mea in afara de reaua vointa a unui analfabet (la propriu) ce e agent de cirulatie si toate premisele imi sunt favorabile, am pierdut pe fond iar acum astept sa imi vina acasa comunicarea pentru a face si apel cu constinta ca il voi pierde si pe ala, dar il fac mai mult din principiu si nu ca am vreo speranta, pentru ca pe frontispiciul salilor de judecata din Romania ar trebui sa scrie celebrul citat din Dante … “voi cei care intrati aici, lasati orice speranta!”

 5. Perfu says:

  Astia care o dau cu Slava nu vad adevarul , ei nu ies din case si ei nu cunosc pe cine slavesc .

  • ice4you® says:

   Adevarul e mereu in fata noastra, dar greu de acceptat la fel cum e si libertatea pentru multi, respectiv o povara de care se feresc si prefera sa faca doar ce li’se spune/impune. E mai simplu asa, nu necesita multa gandire si nici nu implica riscuri.

 6. Stefan says:

  Ideea este că toată nebunia asta a fost la nivel global nu doar in Romania.

  Oricum nu o să plătească nimeni nimic…decât noi oamenii de rând prin scumpirile produselor și serviciilor.

  • ice4you® says:

   Pai tocmai de aia am spus ca a fost un experiment global reusit care acum doar merge inainte in etapele stabilite deja, oile reactionand la fel peste tot.

   Nu va plati nimeni pentru ca nu trebuie sa plateasca, si’au facut cu brio treaba, notiunea de Justitie si dreptate find mai efemera ca oricand.