Despre cum se gestioneaza o situatie de urgenta in Romania

Se ia o autostrada … una din cele doua … ma rog, aproximativ trei … pe care o cisterna incarcata cu combustibil, provoaca un accident pe la ora 11-AM.

Ce rezulta de aici?

O coada de masini care se intindea pe mai multi kilometrii pentru ca singura solutie gasita de autoritati a fost devierea intregului trafic al autostrazii (si de pe o parte si de alta) pe o singura iesire cu o singura banda/sens!!! Asta a fost tot … pana si intrarea pe respectiva banda era lasata la liberul arbitru al participantilor la trafic … unde se crease un adevarat haos lucrurile miscandu’se foarte incet pentru ca masinile care incercau sa se strecoare prin aceea gaura de ac, veneau de pe trei benzi daca o luam in calcul si pe cea de urgenta zisa si a smecherilor. Si uite asa … am stat eu si foarte multi altii intr’un soare nemilos mai bine de 2 ore pe autostrada A2 … autoritatiile neavand nici o solutie cum ar fi niste indicatoare de deviere amplasate vizibile la restul iesirilor, pentru ca nu toata lumea sa ajunga la aceea ultima si singura iesire de pe A2. De asemenea nu ar fi fost rau deloc daca acele tabele de infotrafic care au costat un munte de bani, nu ar fi puse numai de forma si chiar ar functiona!

Cred ca nu are rost sa mai vorbim ca este inuman sa blochezi o autostrada pentru aproape 12 ore din cauza unui banal aciident pe care nu esti in stare sa il gestionezi asa cum trebuie! Intradevar … exista un pericol foarte mare de explozie … insa nu ai nevoie de aproape 12 ore (din cate am inteles traficul a fost reluat abia in jurul ore 22.30) ca sa golesti acea cisterna si sa elimini pericolul macar pe un singur sens!

Daca pana acum nu mi’am cumparat o statie CB … ei bine de acum cu siguranta o voi face! In tara asta de cacat este singura solutie viabila ca sa ai macar o sansa sa scapi de asemenea mizerii! Are cineva niste recomandari pana in 300 lei cu tot cu antena?! laugh

P.S. Abia acum am aflat ca in coloana aia uriasa am avut si un participant de onoare! laugh

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura