Despre manipularile trustului Intact

Desi criticata cel mai des, nu am nimic cu Antena 3. Este un post de televiziune care o echipa unita de oameni tineri si poate de aia le si scuz uneori entuziasmul debordant si aberant de care dau dovada. Poate ma deranjeaza mai tare presa scrisa, gen Jurnalul National, care incearca prin articolele sale diverse manipulari si rastalmaciri, care nu au darul decat sa duca intr’un final la pierderea credibilitatii jurnalistice.

Pentru a imi sustine afirmatiile, aveti de exemplu acest articol in care se dau cu parerea despre ce scriu ziarele din Germania si fac un mic rezumat al celor mai importante contidiene germane. Printre ele se numara si FAZ, un recunoscut cotidian german din care este preluat un citat si facuta o sinteza sumara a celor scrise, tendintele diversionite anti Basescu si anti Boc fiind mai mult decat clare! In realitate aici gasiti articolul in original, in care in loc de critici as spune ca se gasesc mai degraba numeroase laude adresate guvernarii Boc si critici generozitatii grecesti ale guvernarii Tariceanu. Pentru cei care nu stiu germana va rog sa dati un click aici unde l’am tradus cu ajutorul google translate.

Cred ca este clar pentru toata lumea ca nu vorbesc prune! Este doar un singur exemplu din manipularea care este pusa la cale si de o parte si de alta a acestei mase abjecte de securisti transformati in politicieni peste noapte! Asa cum cei care dau pe aici stiu, eu nu sunt unul dintre sustinatorii fostului sau actualului regim, am scris numeroase articole si am criticat mereu mai ales actualul guvern al lui Basescu, deci nu pot fi acuzat ca sunt vreunul dintre pupincuristi regimului, ba chiar dimpotriva! Cu toate astea, manipularea asta abjecta din partea asa zisei opozitii ma dezgusta crunt! Sunt niste jigodii la fel de mari toti de la mic la mare, de aceia am scris acel protest al meu ca alternativa pentru Romania, in care nu mai vreau sa aud sau vad picior de ESCU!

Sa le fie rusine tuturor celor care se autonumesc ca ziaristi! Pacat ca aceasta meserie a ajuns in ziua de azi sa fie aservita doar si numai celor care se rotesc  din patru in patru ani pe la putere, ca intr’un joc nebun de iele. Pacat de toti cei care se uita in gura lor si le cred ineptiile. Pacat ca avem doar o presa scrisa pe genunchi!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura