Despre masa lu’Gabi Cristea


Dumnezeu sa o ierte pe biata femeie si sa ii fie tarana usoara, pe Gabita sa o tina Dumnezeu tanara si faina … dar cu noi ce aveti? De cateva zile, cam orice pagina web contine o stire legata de acest subiect … de parca este eveniment national! Eu stiu ca nu prea s’a mai auzit mare lucru despre Gabita in ultima vreme si a cam cazut din preferinte, dar mai frate pana si moartea propriei mame sa ajungi sa o exploatezi pentru a se mai auzi ceva de tine?!

Da’o dracu de treaba … mai lasati’ne mai frate, ca acum nu cred ca sunt multi curiosi si cand se apuca v…… sa o manance … damn!

5 comentarii la „Despre masa lu’Gabi Cristea”

  1. Ingerasule, eu unul sunt satul de panarame care ajung celebre doar pentru ca au 2 tate mari si tarate in cap! laugh Sa arate bine pentru cine o vrea, sa o tina DUMNEZEU tanara si faina … dar nu trebuie sa ne plictiseasca neaparat si pe noi laugh

    Răspunde
  2. Dar nu ne plictisestea ea. Ci presa asta de kkt.Pardon-scandal. Tabloidele astea stupide si mizerabile. Saraca femeie..isi face si ea acolo jobul, nu cred ca supara pe nimeni, dar acum de cand cu mama ei, no..au si rahaturile astea de publicatii subiect de mancat rahat. Ce daca era in relatii reci cu familia ei, sau ce daca nu s-a dus la inmormantare, acum trebuie sa arunce cu pietre in ea? Stie ea mai bine de ce nu a facut-o, si durerea era imensa probabil, pentru ca sa nu te duci la inmormantarea propriei mame..huh..inseamna ca sufletul ei e rupt in bucati. Si oricum familia probabil nu o accepta acolo, si decat sa iasa circ a preferat sa stea in banca ei. Doliul si durerea le porti in suflet. Trist. Imi pare rau pentru ea. Astia nemernicii stiau probabil ca nu o sa se duca si au pus inmormantarea pe un site din asta macabru..cica pentru ea. Doamne..cata imbecilitate si sfidare nesimtita. Las-o domnule sa isi planga in sufletul ei si in coltul ei durerea..nu iti bate joc de om in halul asta. Societate de kkt. Mi-e greata. Din orice sa scoata astia bani si subiect de barfa. Din sufletul omului. Scarbele.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura