Despre presa din ziua de Pasti …

Nu ca nu am avut lucruri mult mai bune de facut in afara de a ma holba la emisiunile pentru retarzi ce s’au straduit din plin sa le transmita televiziunile de pe la noi, de genul celei de mai jos …

… dar pe ici pe colo am mai apucat sa trag cu ochiul si ce am vazut, sincer … mi’a provocat o greata si un dezgust greu de exprimat in cuvinte …

Despre presa scrisa ce sa mai zic …

… si toate publicatiile sunt pline doar si numai de asa ceva! Nu am vazut nicaieri o poveste de pasti, descrierea unor obiceiuri de pasti (ca avem har domnului), nu am vazut nicaieri, nimic legat de simbolul sacru al acestei zile! Am vazut doar si numai ce vad in fiecare zi … aceleasi mizerii … aceleasi articole infecte … aceleasi emisiuni TV, facute pentru retarzi … aceiasi lume care a fugit din club sa ia lumina sfanta, pentru ca in club sa se intoarca apoi. Cred ca se putea renunta la cur si tzatze macar in sfanta zi de pasti … dar nu a fost sa fie … si culmea cred ca amatorii de programe TV retarde si presa ce a ajuns mai mult sau mai putin pornografica, nici macar nu se simt revoltati de asta ci li’se pare complet normal!

Din fericire sunt mult peste toate astea, am avut parte de o seara de inviere asa cum trebuia ea sa fie si o zi de pasti la fel! Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ele … si acum ma intorc la vacanta mea, pentru a ma bucurasi astazi de soare si liniste!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...