Despre zoaiele politice … cu furie!

 • SIPA – un subiect vechi, dar vesnic nou, mostenirea lui Mircea Ionescu Quintus, acelasi securist Quintus, azi liberal de vaza, pe care herr Iohnannis l’a ridicat acum cateva zile in grad de ghinaral

Merita! Multumita creatiei lui, de 27 de ani nu avem justitie libera in Romania, multi din magistrati raspunzand DREPTI in statul de drepti cand li’se aduce aminte de dosarele de la SIPA! Madam Macovei va poate confirma! Pe Traienel Basean nu il intrebam ca el nu stie oricum nimic desi era cel mai informat om din stat … conform spuselor lui. Oricum ar fi, ramane cum a cazut oricate spume face presa … care presa?

 • PSD – in frunte cu Dragnea si al lui zambet stirb imi confirma zi de zi ca dupa iuresul din primele luni ale anului au batut laba cu sistemul si din treaba incepe sa mearga ca unsa. I’am votat si nu am ascuns asta, nu zic azi ca imi regret votul (ce dracu de alternativa aveam in afara sperantei ca poate asa scapam de sistem?!) dar nici bucuros nu sunt ca nu au fost capabili sa imi respecte votul meu si al majoritatii satui de mizeriile unei asa zise elite la care azi le ling labele.
 • Comisia de control SRI – care comisie? Care Coldea? Care sistem? Care abuzuri? Care statul suntem noi? Il asteptam pe Ghita sa ne lamureasca.
 • Guvern – avem asa ceva? Ma rog, avem ceva sub forma unuia care se pare ca au doar menirea de a ne anunta in fiecare zi noi taxe si tampenii care mai de care mai nesustenabile, fara cap si fara coada.
 • Crestere economica? Avem! Tot in statistici …
 • Pareri si alte comentarii? Va rog si va astept pe la comentarii!

Eu ma duc sa mai dau cep la o bere … ca e singurul lucru bun din tara asta!

 

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

3 Responses

 1. cola says:

  Ce are politica cu securismul tovarășe Ice ? Totul e subiect de securitate națională, inclusiv ce mâncăm în pauza de prânz sau ce basim. Niste securiști (aici intră cei cu acte, dar și slugile lor din justiție și alte locuri) folosesc orice mijloc de șantaj, mai rău că niște mafioți cu pedigree.. nu le trebuie astora arhive secrete, oricum interceptează toate comunicațiile, și li se rupe de constituție.. politicienii sunt niste zerouri care trebuie sa ne ofere iluzia democrației, mai mult din cinism, nu că s-ar sinchisi careva dintre ei de aparențe..

 2. Malin says:

  Vezi c-a cerut Danilet drept la replica pe la EVZ ca cica asta cu SIPA nu e chiar asa si stie el mai bine.

 3. ice4you® says:

  Ba da nimeni nu isi pune intrebarea cum dracu de apare Cristi Danileţ asta in toate cacaturile inca de la varstre fragede, desi el teoretic, e doar un banal judecator din Vatra Dornei fara realizari notabile din punctul asta de vedere.