Cu moastele la Cotroceni

Consultarile s’au incheiat.

Acum sa tragem concluziile.

Partidele politice: s’au prezentat fiecare cu ce moaste a avut prin dotare …

PSD a venit cu Dragnea in frunte. Obisnuit cu moastele de prin Teleorman care au votat de fiecare data cand a fost nevoie, Dragnea s’a dus probabil tot cu ei pe listele ce sunt pregatite pentru la anul.

Senzatie au facut cei de la noul PDL care l’au dezgropat si dotat cu pampers pentru solemnul moment pe Mircea Ionescu-Quintus, prezent dealtfel si pe listele colaboratorilor cu securitatea, motiv pentru care probabil a fost decorat si de tovarasul sau Traian Basescu in 2009.

Restul partidelor nu au avut moaste, UDMR l’ar fi adus pe Kossuth dar probabil ca nu au obtinut autorizatie sa il dezgroape.

Societatea civila: fosilele s’au ascuns in spatele unor ONG’uri trimitandu’i la inaintare pe cativa tineri anonimi.

Reprezentantii “strazii” Feisbuc colt cu Ne’am luat tara inapoi, au ramas pe dinafara sa faca ce stiu ei mai bine: cersesc un like la usa stapanirii.

Concluzie:

Si’au batut joc de o tragedie nationala, minand ca le pasa in frunte cu mult prea slavitul Mesia de Sibiu!

Acoperitii sunt in focuri, massmedia duduie, faisbucu si blogurile postacilor de serviciu sunt turate la maxim!

Puteti sa va culcati de acum linistiti! Ramane cum au stabilit, executandu’ne inca odata in colectiv dintr’un FOC!

 

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

5 Responses

 1. Dănuta says:

  Anul trecut am încetat să cred în România lucrului bine făcut. O muri speranța ultima, însă-s suficient de “bătrână” pentru a mai juca jocuri don-quijotiene. Iar a te agita degeaba, când este clar că nu mai contezi (nici tu și nici cei 10.000, 100.000 de „sperători” profesioniști care se vor alătura poate dacă vor da logout vitejiei online) și nici nu poți schimba nimic, mi se pare nonsens.
  „Alegerea mea a fost primul mare pas către schimbare.”
  Corect, traficul pe Facebook s-a mărit.
  Lasă, noi să fim sănătoși!

 2. ice4you® says:

  Nu pot doar sa stau si sa imi bata altii cuie in cap pentru ca sa ma plang dupa aia ca nu imi place culoarea vopselei cu care le dau! Nu pot schimba poate mare lucru, dar macar dorm noaptea linistit ca am incercat.

 3. Răzvan says:

  Cum p.z.d. mă-sii un condamnat ca Dragnea mai are voie/tupeu/nesimțirea să apară pe scena politică?

 4. ice4you® says:

  Eu as extrapola si as zice …

  Cum p.z.d. mă-sii NISTE MIZERII ca penalii din toata clasa politica mai au voie/tupeu/nesimțirea să apară pe scena politică?

  Toti sunt o apa si un pamant. Dejectiile unui sistem sustinut de noi.

 1. 01/06/2018

  […] PSD de parca in MARELE PARTID DE DREAPTA nu sunt tot EI, ba chiar avand in frunte un venerabil presedinte de ornoare ale carui dosare de operativ in securitate de la CNSAS umplu o camera mai mica, in vremea in care […]