Fake news’ul zilei marca HotNews

Hai ca a inceput si propaganda sa bage fake-news! laugh

Cum recunoastem unul? Pai toate incep cam asa: “potrivit reprezentantilor …”

Care reprezentanti, nume, prenume, calitate sau unde e comunicatul oficial?

Fake-news marca hoitnius …

Grija mare la manipulari zilele astea ca UM’urile din presa sunt la foc continu!  yes

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

8 Responses

 1. cola says:

  Aaaa… am avut de-a face cu radio Digi în mașină, azi … Apocalipsă, Venezuela, excluși din calea lactee , că din UE s-a rezolvat de pe 10 august … Jelea mândruță, jelea, de se înecase microfonul .. am o remarcă – e mult prea ieftin netul în România – ar trebui o taxa per GB, așa cum încercase Orban la unguri, acum câțiva ani .. să ai tu trafic MEDIU per abonat de date ceva gen peste 30GB / lună , mi se pare monstruos … Cât pornache și filme piratate sa consumi pe lună ?? Dacă dai o compilare completă de Linux la fiecare 4 ore, aducând sursele de pe GitHub, ștergi tot, și repeți, nu consumi nici pe departe atât .. nu sunt atâtea poze cu pisici pe feisbuci … nici chichirau nu are atâtea live stream-uri din parlament, că nu lucrează parlamentul atâtea ore pe lună ..

 2. Mircea C says:

  Mie imi place cuvantul “potrivit”. Indica oaresce inginerie, lucrurile sunt potrivite, nu asa la intamplare :)) Una din marcile “jurnalismului” facut pe genunchi … Normal daca sunt asa multi absolventi de jurnalism, ingineria si meandrele concretului sunt grele frate, ne facem mai bine jurnalisti, economisti si relationisti internationali.

  • ice4you® says:

   Buna observatie, Mircea si in rest ai dreptate …dar la ce dracu le’ar mai trebui oameni pregatiti fitzucilor astora care azi isi zic presa? bad

 3. Radu says:

  Presa…ce e aia? rofl

 4. vasile says:

  Ingrijorare mare, OMV chiar a dat un comunicat de presa si ne-a amenintat cu scumpiri si cu faptul ca duce toata economia Romaniei in spate si adio investitii, devine interesant!

  • ice4you® says:

   Vai de mine … sunt in lacrimi! Care plm de investitii? Acum scot din alta parte gazele si petrolul, sau? Duca’se in plm, ma bucur maxim ca s’au retras din Marea Neagra, pe aia de la Exxon nu i’am vazut deloc suparati! Eh … lasa … amu daca ramanem fara un lant de benzinarii care a ajuns ce a ajuns dupa ce a venit in Ro, ce sa zic … s’or gasi altii sa vina la cascaval.

 5. cola says:

  Care va sa zica, actiunile OMV au scazut pe bursa din viena .. si noi plangem de grija investitorului austriac pe care il doare fix in cur de romanii nostri, chiar de aia care lucreaza la ei (vezi scandalul alocatiilor pentru copii) .. sa vanda OMV actiunile Exxon-ului si gata .. eventual la un pret cat mai mic .. nu o sa plece niciunul, or sa sufere sarmanele corporatii sa luam pielea de pe ele .. oare de ce ?