FakeNews’ul zilei: De la un mic cu Dragnea la Americhen săcses stori

Ziua in care un taximetrist moldovean amarat de prin Galati a tarat dupa el o lada cu bere ca sa onoreze un pariu pus de el cu Dragnea pe feisbuc, a fost o zi in care atat de o parte cat mai ales de alta am avut parte de o regie de prost gust, care a culminat cu un fakenews si un real documentar lacrimogen bine realizat si pus la cale de tefelistii manipulatorii de la recorder.ro, care mai ca iti smulge si o lacrima …

”L-am însoțit pe Bogdan Lungu pe parcursul întregii zile și am descoperit povestea românului simplu, exasperat de promisiunile politicienilor. Bogdan Lungu are 42 de ani, lucrează ca taximetrist, locuiește cu chirie împreună cu soția și cei doi copii și se gândește tot mai des dacă mai are rost să rămână în această țară”

„Liviu Dragnea nu m-a convins cu nimic. I-am spus că o să-mi iau familia și o să plec din această țară”

Despre care la doar cateva zile dupa ce a baut o bere plina de amar cu Dragnea, aflam de la un alt site de mare valoare tefelista ca …

”Dragnea a reusit sa-l faca sa emigreze pe singurul roman obisnuit cu care a stat de vorba”

Adica, peste noapte din amaratul ala de galatean taximetrist cinstit, ce sta in chirie, exasperat de lipsa banilor si a perspectivei care a luat de la gura copiilor ca sa isi tina pariul cu Dragnea, azi a rezolvat de viza si cateva mii bune de dolari sa plece cu tribul tocmai in New York/USA.

Asadar, pana la urma, cine plm e cu adevarat moldoveanul asta din Galati dincolo de omul cu naveta de bere?

Aceiasi intrebare si’au pus’o se pare ca si prietenii de la inpolitics.ro care dupa ce au facut putina munca jurnalistica au aflat ca defapt, amaratul nostru galatean alungat de Dragnea si PSD din tara ca sa aiba ce pune pe masa copiilor, este ceea ce se mai numeste si  un soi de globe-trotter relaxat.

Bunăoară, pe 9 aprilie anul trecut încă era la Galați.
Pe 21, însă, pleca spre Viena, cu destinația Polonia și Suedia, nu e clar de ce.
Pe 30 aprilie era la Gdansk, în Polonia, și poza de zor frumusețile orașului.

Din Polonia, pe 10 iunie pleacă spre Bergen, Norvegia.

20 iunie îl găsește pe insula scandinavă Svalbard, nu foarte departe de Polul Nord.

Cîteva săptămîni mai tîrziu, revine la Galați, iar pe 11 august ajunge într-o minunată vacanță pe litoral, conform contului de Facebook al soției, Dana Lungu.

Pe 11 septembrie, aflăm că cei mici încep școala, respectiv grădinița.

După care, surpriză: pe 18 noiembrie, aflăm că Bogdan și Dana au ajuns în SUA, la New York, fiind prima zi acolo.
Încă mai interesant, a doua zi aflăm că e prima zi de serviciu a lui Bogdan în America, în calitate de șofer pe o mașină de transport de mobilă a companiei Roadway Moving, care acoperă Manhattan, Queens și Brooklyn, adică zonele selecte ale orașului.

Seria americană se încheie pe 30 aprilie, cu o scurtă revenire în România și, după cum rezultă din postări, o escală pe litoral în minivacanța de 1 mai.
A doua zi se producea de acum celebrul pariu cu Dragnea, iar pe 7 mai gălățeanul venea la București cu lada de bere, amînîndu-și special, cu deloc neglijabile costuri, zborul spre NY.
După alte patru zile, el părăsea România, revenind în SUA, țara unde a stat în ultima jumătate de an după ce vizitase jumătate din Europa, și unde și-a găsit serviciu în a doua zi de ședere.

Articolul sustinut de sursele informatiilor si poze, il gasiti integral aici.

Asadar, daca de la bun inceput scriam pe aici, ca toata mizeria asta e o facatura bine orchestrata mai ales cand am vazut de suportul caror „publicatii” beneficiaza, acum nu am decat confirmarea ca nu m’am inselat deloc si trebuie sa recunosc ca securistii astia sunt imbatabili la a tese povesti cu iz lacrimogen la nevoie!

Stolo, stolo …

3 comentarii la „FakeNews’ul zilei: De la un mic cu Dragnea la Americhen săcses stori”

  1. cry
    Asta e, daca pui botu’ la vrajeala si vrei sa fii popular, pici in capcane! Cand esti la nivelul asta, fie Dragnea sau oricare, nimeni din aia cate-ti vin in fata nu sunt ceea ce par si nu trebuie sa lucrezi la impuls. Baieti il „pazesc” permanent si-i „intind mana” la nevoie laugh

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura