Filelist NU se mai inchide – Rasturnare de situatie

Vestea inchideri Filelist, cel mai mare si cunoscut site de tracker romanesc, a generat in mediul online numeroase reactii, cele mai multe dintre ele find de regret ca se inchide acest site dupa 16 ani, rumoarea find exprimata si din afara granitelor Romaniei.

Rasturnare de situatie

Dupa 2 zile, detinatorul site’ului anunta ca Filelist si’a gasit un nou detinator, iar site’ul va ramane in continuare deschis pentru utilizatori.

Am fost copleșiți de urările și de mesajele voastre!

Știți că de-a lungul anilor mereu am spus despre comunitate ca are un cuvânt greu de spus. Cuvintele voastre au contat mereu și nu am fost nepăsători la ele niciodată. Vocea voastră s-a auzit și acum.

Mă bucur să vă anunț că site-ul nu se va închide!
Din acest moment sunt pornite și donațiile înapoi, deci totul revine la normal.

Unul din fondatorii site-ului, God, a revenit si va prelua partea tehnică din nou ca site-ul să fie în continuare în viață. Este de încredere, loial și cu siguranță lucrurile vor merge bine din punctul ăsta de vedere.
Era totuși nevoie și de o persoană care să facă cealaltă parte din treabă. Oana se va ocupa de azi înainte de tot ce ține de staff, plata serverelor și toate lucrurile interne pe care le face un SysOp. Deci va primi promote la clasa de SysOp. Este mai mult decât capabilă și competentă ca să mențină frâiele și să se asigure că totul va merge bine din punct de vedere intern. Felicitări!

Împreună vor continua munca necesară menținerii în viață a acestui site.

Acestea fiind spuse, acest anunț va fi și ultimul meu anunț. Eu, EboLLa, mă retrag definitiv din comunitate.
Vreau să vă mulțumesc și eu personal pentru toate mesajele private și pentru toate urările pe care mi le-ați adresat. Au fost enorm de multe și vă mulțumesc din inimă pentru ele! Sunteți minunați și vă apreciez pe toți!
Sunt și am fost onorat că am putut ajuta la buna dispoziție a dvs.! A tuturor. Rămâneți cu bine! :love:

Așadar haideți să le urăm Oanei și lui God mult succes!

Se arata in mesajul transmis de detinatorii acestui site.

15 comentarii la „Filelist NU se mai inchide – Rasturnare de situatie”

 1. rofl rofl rofl ce SUPER-reclama mai buna, decat vestea ca se inchide dar nu se mai inchide????!!!!????? laugh rofl Acu` sa vezi aflux de vizitatori!!!!!!!!!!!

  Răspunde
  • Nu asta era intentia, dar sunt bineveniti, oricand, toti vizitatorii pe aici! laugh Pe dincolo e ceva mai complicat, din cate stiu site’ul este exclusiv pe baza de invitatie, care se obtine destul de greu.

   Răspunde
   • Păi io nu la tine mă refeream, ci la ei! Nu știu cât de intenționat s-o fi făcut treaba, nu știu cum se face accesul, dar chestiile astea cu „gata, pân’ aci! Oups, m-am răzgândit!” sunt dubioase, oricine ce-ar spune, pentru că deciziile, în general, se iau după niște lungi deliberări, când analizezi fir-cu-fir, tot și toate! Nu cred că adminul s-a trezit într-o bună zi și a decis pe nepusă-masă, că, gata, nu mai poate și închide, dar nu de azi și nici de mâine, ci….mai încolo, peste vreo 3 luni 🤣🤣🤣🤣. Haidi, bre, așa naivi am ajuns?!

    Răspunde
    • Povestea e veche, de prin 2020, nu e chiar o surpriza, unul dintre proprietari decedand subit si lasand in urma deruta si odata cu deruta si confiscarea de catre autoritati a domeniului .ro. O schimbare de genul asta s’a mai petrecut in 2008, cand Filelist a fost transferat de la proprietarii initial catre actualii lui proprietari si proiectul a mers mai departe pana cand si astia au cautat sa dea mai departe stafeta.. Nu e usor sa intretii un asemenea site si nici sa ii aloci timpul necesar, eu abia am timp de blogul asta. Cam asta e tot ce iti pot spune, din cate stiu si eu, dincolo de teoriile conspiratiei.

     Răspunde
  • E printre fondatorii filelist, inainte de echipa asta, respectiv din prima versiune a filelist, aia de prin 2007.

   Răspunde
  • Puritani puțini, bre! Doar g4 și încă vreo două trompete etichetează site-ul de troching drept unul de piraterie. Am zis eu că erau mulți oftaci calici din rândurile deontologilor vestitori care se dedulceau de prin cămările acestui site.
   Și o știre din neant, fără nicio legătură. 😏 Am rămas mesmerizată la această formulare “ aflată într-o fază avansată a procesului de auto-radi…” , din ciclul lui “ Ce a vrut să zică autorul?” Există așa ceva? Au și testere? Sau e la ochi?
   Femeie acuzată de propagandă teroristă, condamnată la 4 ani şi 11 luni închisoare de Curtea de Apel Craiova

   Răspunde
   • Pe retele s’au avantat unii asa de tare, de am simtit nevoia sa le recomand sa isi faca o secta ca sa ne arate la toti lumina si calea spre cinste! laugh

    Un rest … pensionarii speciali trebuie sa arate ca fac si ei ceva, ca si noi suntem in rand cu lumea!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura