Hard reset

Avem o toamna frumoasa … ceva cam rece … dar foarte frumoasa si colorata.

Ca tot a fost duminica … am scos Frantuzoaica la plimbare, camera din geanta si am zis sa profit de culorile ei pe drumurile mai putin umblate ale Tarii Hategului

M’am bucurat de spectacolul toamnei in toata splendoarea lui si in fiecare clipa a sa, plimbandu’ma cu viteza redusa pe drumuri mai putin batute si oprindu’ma ori de cate ori simteam nevoia de a ma opri putin din drumul meu pentru a admira frumusetea unui anotimp fara pereche.

Faceti si voi asta daca aveti posibilitatea … nu aveti nevoie de nimic mai mult ca sa va bucurati de viata in toata splendoarea ei.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

1 Response

  1. radu says:

    Frate, superb,liniste si culori!