Incheiere la “tragedia nationala” …

Mi s’a luat de toti aia care le plang de mila la semi’analfabetii ce anul asta au dat cu stangul in dreptul la bac! Nu este tragedie nationala … nu este nimic tragic … nu este ceva ce nu stiam de multa vreme, doar ca in tara in care se promoveaza nonvalorile si analfabetismul, nu putea sa fie altfel decat cu diplome. Pot sa fac pariu ca cel putin jumatate din aia care au luat, nu sunt cu nimic mai buni decat aia care nu l’au luat, doar ca mai norocosi, iar la toamna il vor lua toti ca doar facultatile, tranformate in multa vreme in masini de facut banii si licentiere academica a prostiei, nu vor ramane cu conturile bancile goale.

Singurul lucru bun este ca pe la televiziuni, unii realizatori (putini ce e drept) au ales sa nu le plang de mila ratatilor (cum fac cei mai multi) ci sa ii invite pe cei care au obtinut note mari la acest examen si sa promoveze niste oameni care merita promovati si nu prostia, dar din pacate parca vad ca tot foc de paie va fi, iar dupa ce trece agitatia, se vor intoarce la a promova aceleasi nonvalori ca si pana acum.

Si cu asta cred ca pot linistit sa inchei acest subiect … cum bine ar fi sa o faca si restul, iar ratatii aia mici care se plang peste tot sustinuti de ratatii aia mari care au esuat lamentabil ca familie (poate ca acum era cel mai bun moment sa isi asume acest esec) sa puna mana sa invete pentru toamna sau sa se obisnuiasca cu ideeia ca: nu toti prostii trebuie sa ia bacalaureatul, pentru ca nu este un must have ci un must do!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...