Intoarcerea la clasici

Ce ascultati cand sunteti prea stresati sau pur si simplu cautati o evadare in armonii?

Zicea pe undeva pe aici Cola, un maret cititor/comentator al acestui blog (multam ) ca se simte uneori ca ar fi contemporan cu aia de au construit piramidele. laugh Pai … cam asa ma simt si eu cand vine vorba de muzica, pentru ca de fiecare data cand imi doresc sa ascult ceva dau iama prin colectia de muzica sau YouTube si caut ceva in functie de stare.

Azi ca tot e o seara linistita de 1 decembrie am ales un repertoriu ce merge ca vinul fiert cu scotisoara …

D’astea grele, batranesti … asa, ca de ziua Romaniei. laugh

Voi cu ce rupeti boxele si mai ales urechile vecinilor?

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

11 Responses

 1. Vasile says:

  N-am timp acum sa va povestesc da revin mai tarziu laugh

 2. ice4you® says:

  Perfect, eu intre timp am ajuns la Bieber … Sorry!

 3. Redoo says:

  smile ce sa zic…eu bag la greu muzica irlandeză, de pub sau sculatoare la lupta de pe vremea IRA. A,mai bag si folclor nordic, vikingi…alea,alea..

 4. ice4you® says:

  Merge si o irlandeza, baiul e ca muzica aia nu merge fara ceva volaj la pahar, asa ca nu o pot asculta usual. laugh

 5. Malin says:

  Ma da melodii cu Lae Chioru’ nu mai asculta chiar nimeni?

 6. radu says:

  zztop, clasici rock, muzica araba stil al andalus, ansamblul sirian al turath sunt geniali, muzica romaneasca arhaica – Lese, Hausi samd – , populara – in special instrumental, in mod particular la nai, cred ca Malin il cunoste pe Radu Nechifor – , muzica de orga – Bach, etern, irepetabil, Louis Vierne – , Transbalkanika, muzica aromana.
  Satisfied?

 7. Vasile says:

  Nu vreau sa par pretentios dar pentru mine clasici inseamna sa ascult un disc de vinil la batranul meu Darclee cu lampi. O inregistrare deosebita pe 3 discuri, Traviata, interpretata de Virginia Zeani, Ion Buzea si Nicolae Herlea in sala de marmora a Casei Scînteii in 1968, transforma o seara obisnuita intr-o sarbatoare

 8. ice4you® says:

  Si mai ziceam de mine ca ma simt contemporan cu constructorii piramidelor! laugh

  Si vrei sa zici ca batranul ala cu lampi inca duce?!?! Foarte tare! Singura belea la el cred ca sunt componentele, mai ales lampile care cred ca sunt imposibil de gasit pe undeva. Aveam si noi ceva de genul ala, o cutie mare de lemn la fel de frumos lacuita, dar nu imi mai aduc aminte ce s’a intamplat cu el. sad

  • Vasile says:

   Lampi se mai gasesc, n-o sa-ti vina sa crezi cat de usor, numai sa stii cu ce se mananca, pentode, triode, am si acum un set complet, plus alte chestii de la el ca sa-l tin in viata cat mai mult. Se aude impecabil. Cutia lui e totul, panelul de pin, lacul se aude muzica deosebit, iar discurile de vinil pe 45, redau atmosfera vremurilor de altadata. Sunetul e bogat, nefiltrat digital, cu o ureche buna daca inchizi ochi te poti imagina usor in acea sala si auzi nu doar muzica ci si celelalte zgomote din sala de concert care dau nota de autentic si real smile

 9. cola says:

  aseara, ca ma apucase melancolia patriotica, mi-a casunat un pic pe maria lataretu … asa pret de vreo 15 minute .. in rest merge orice .. muzica anilor 70, 80 (ce ani, ce muzica), samd .. depinde de mood .. ascult muzica de relaxare, de concentrare, de relax , de nervi, de trezit din somn sau dus la culcare .. dupa caz ..