MA-TA are cratima!

Pe langa lucrurile bune, mediul online a avut grija sa cultive la maxim analfabetismul. Imi aduc si acum aminte de vremea cand MIrc (un soi de strabunic al socializarilor online) facea ravagii in randul internautilor … fiind si locul unde am luat pentru prima oara contact cu asl/pls/brb/lol si alte prescurtari ale unor cuvinte in engleza al caror sens l’am aflat dupa ceva vreme.

Cu timpul … nu a scapat de macelul asta nici limba romana astfel ca azi grupri de litere ca si cf/bn/rpd … au luat destul de repede locul unor cuvinte sau chiar al unor expresii intregi. De gramatica nu mai vorbim …

Satui fiind ca nici macaj injuraturile online nu sunt scrise corect, cei de la Sectorul 7 impreuna cu Krem (cunoscut de la Romanii au talent) au lansat piesa de mai jos …

Ma indoiesc ca vor pricepe ceva gibonii carora le este adresata … dar este de salutat gestul baietilor! 😉

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

1 Response

  1. Vali says:

    Uite ca romanii au si parti bune, nu trebuie sa criticam mereu. Ce imi pare rau ca ne criticam aproape mereu intre noi, nu mi se pare normal, nu am vazut atata rautate la alte popoare.