Macroul Frantei

Nu stiu de ce, dar cred ca o sa le stea in gat francezilor macroul dupa ce au fost invatati numai cu ton.

S’au scos si astia. Franta de azi are si ea un nou presedinte pe post de pudel al Germaniei, cum ne’am ales si noi cu cyborg ruginit.

Rad cu amar, dar macar rad de raul altora ca sa uit de al nostru.

Viva la France aensemble on Germanie!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

5 Responses

 1. cola says:

  Gata, nu îi mai zic omului ‘macrou’.. un pic de respect pentru alesul electorului franțuz.. de azi înainte voi folosi apelativul mult mai solemn Micron.. sună mai gay, aaaa, pardon, mai vesel, aaaa, pardon, mai politically correct.

 2. ice4you® says:

  Pai ai vazut ca nu e greu?! Ce dracu tovarase Cola, lumea e mai buna daca noi nu mai suntem rai! Bravo tovarase, ce daca ii place si la shaiza, e si ei oameni, mai nou si presedinti.

  P.S. Oare bunica’sa …o shaiza …nevasta’sa o fi fericita ca l’a vazut implinit?

 3. Redoo says:

  Am asa o senzatie de “raul mai mic”…doar zic.

 4. ice4you® says:

  Pai cam aia e senzatia tuturor, dar aia nu inseamna ca nu o sa le stea in gat.

 5. Adrian says:

  E Micron .Omuletul este macabru dar ce este si mai macabru este ca inca odata francezii dovedesc ca sunt un popor de lasi ce se predau. Cum spunea un prieten american, in Franta acum trebuie sa foloseasca “Je suis le cuck”