Moartea umbla de “inviere” pe sosele …

Neah … nu am stat acasa in noapte de inviere, ci am dat o talpa lejera pana la fratele meu popa, ca daca tot era de luat lumina, am zis sa o iau de la el. Toate au fost bune, toate frumoase … cu exceptia nebunilor de pe sosele care bag seama ca in noaptea de inviere, cautau mai degraba adormirea vesnica la cat de turbati conduceau atat prin orase dar mai ales in afara lor, unde cu greu reuseai uneori sa eviti cate un nebun cu care te trezeai fata in fata dupa vreo curba pe contrasens, de am ajuns acasa intr’un final cu iepurasul de pasti ascuns unde nu bate soarele cu tot cu morcov!

Poza asta am luat’o de pe la [email protected], e imaginea unui accident petrecut prin Bistrita. Sunt de acord cu el cand zice ca “Cum este traditia pe la noi, de Paste, se mai curata din idioti” … dar nasol e ca astia omoara si oameni nevinovati … si parca pentru asta, de as avea puterea, i’as invia doar sa ii mai omor si eu odata! 

Sucks!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...