Noul inamic public numarul 1 – castravetele ucigas

Cei care au scapat de panica provocata de gripa aviara/porcina/bovina si altele, cu siguranta ca nu vor scapa de castravetele ucigas! Anul asta nu s’a inventat nici o gripa noua, au preferat sa dea vina pe castraveti. Pe modelul: din ceva tot trebuie sa murim, ma indoiesc ca acel ceva, in cazul meu, ar fi un castravete! Ma uit la romani doar cat de prosti sunt si cat de usor sunt manipulati … da atat de prosti ca nici degeaba nu ii mai vor, desi acestia au fost trimisi cu buletine de analiza care confirma ca nu sunt infectati cu nimic periculos, ca sa nu mai zic ca nici dincolo inca nu au gasit dovezi clare care sa il scoata vinovat pe banalul castravete!

Din toata povestea asta, stau si ma intreb cine o avea interes acum sa omoare cultura de castraveti din unele tari prin asemenea zvonuri cretine care nu au nici macar un fundament real?! O sa vedem in curand, in functie de ce importuri de “castraveti siguri” ajung pe tarabe.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

1 Response

  1. Sorin says:

    LoL,hai ca cica acuma in franta a aparut iara laugh