Nu mai pot cu pasajul Basarab!

Singura mare realizare din ultimi 20 de ani in domeniul infranstructurii rutiere, pe langa fiecare kilometru de autostrada inaugurat de Boc cu panglicute portocalii … am inteles!

Inaugurat cu surle, trambite si zeci de plictisiti care altceva mai bun nu au avut ce face decat sa stea la coada pentru a trece cu masina … am inteles!

Ca la anul este an electoral si avem nevoie de capital electoral … am inteles (mai bine ca toate restul chiar!)

Ca e mai misto decat ce au unii sau altii, pentru ca al nostru are mai multe beculete colorate … am inteles!

Vazut din masina … am inteles!

Vazut din elicopter … am inteles!

Dar pe mine ma intelegeti ca NU MAI POT?

Intr’un final si la urma urmei, este un pasaj necesar iar ce au facut nu era decat ce trebuia sa faca … nu vad de unde pana unde atata bucurie! Pe langa realizarile pre/inter/postbelice sau cele din Epoca de Aur, paleste in anonimat, deci … intr’un final, mult zgomot pentru nimic!

Bun, am inaugurat, ne’a placut … va multumim, iar acum treceti mai departe sa terminati dracului autostrazile alea si mai ales rezolvati cumva batjocura aia de centrura ce o are capitala!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...