Pacatul parizeului

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

7 Responses

  1. Radu says:

    Eu student sarac parizer am bagat! Acum nu mai am voie….

  2. ice4you® says:

    Alta intrebare:

    Da daca ai mai avea voie, tu student sarac ce parizer ai bagat, ai mai baga sau e sub nivelul tau?! laugh

    Asta’i intrebarea! laugh

  3. the_sniper says:

    Ah,da,sfantul parizer…chiar si azi o mai comit,numai sa nu frie vreo mizerie plina de zgarciuri,in rest,e ca si fast food-ul…nu-i nimic daca mai consumi din an in pasti.Parerea mea.

  4. Redoo says:

    Am la piata un ardelean, zice ca-i din Jina..are momente cand mai aduce si e bun. Nu m-am onorat cu parizerul, dar asa cum zici si tu, pe vremea lu ceasca luăm pâine calda de la fabrica si o umpleau cu parizer. Ori era bun ori eram flămânzi…nu- mi mai aduc aminte ce gust avea

  5. cerevel says:

    In studentie cumparam parizer taiat gros la 1,5 cm il puneam in tigaie si se facea ca o scoica. In scoica puneam un ou si iesea o minunatie. In stagiatura luam parizer si faceam parizer pane. Alta minunatie. Acum parizerul nu il mananca nici motanii. La mezelurile astea de acum fac proba cu motanii. Daca ei nu il mananca il sar si eu si ajunge la caini. Am luat de la Lidl niste parizer cu cca 6 lei/kg. Cum poate sa fie asa de ieftin daca este din carne? Pe asta si cainii l-au refuzat, a trebuit sa-l fierb si doar asa l-au mancat (cainii). Acum in oras sunt cateva firme care au produse relativ bune dar la parizer tot nu reusesc reteta sau m-am boierit eu. laugh

  6. dann says:

    Cautati parizer de Cristur – asa se numeste. Este cel mai bun din tara . Cel care gusta primul sa de-a o confirmare aici.

  7. ice4you® says:

    Eu am sa il caut, ceva indicii pe unde am putea da de el?

    P.S. Daca e vorba de Cetarea Cristur … si Cristur din HD, asta e pe langa mine, da eu mezeluri de la ei, nu am gasit pe nicari.

    P.S. Paci zice ca firma producatoare e radiata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.